Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ventilátor topení 405


Guest trakouš

Recommended Posts

Přátelelé nemohli by jste mi prosím poradit, jaký tranzistor mám napájet do plošného spoje regulátoru rychlosti motorku topení u Peugeota 405,aby mi to fungovalo?? Je to venilátor Valeo. Díky všem za jakoukoliv informaci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Originalni tranzistory Motorola T1829-1 lze nahradit treba ruskymi bipolarnimi tranzistory KT 825 A. Parametry:

PNP, bipolarni

Ukbo max. 60V

Ik max. 20A

h21e min. 750

fgr 4Mhz

k (Rk, Vt) 125

tvar pouzdra KT-9 (to je ale ruska specifikace)

[Editován dne 2/11/03 Dydzej]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to nejak extra nespecha, tak bych o vikendu zjistil analog, kterej se da u nas normalne koupit. Pres tyden jsem v Praglu a nemam u sebe katalogy soucastek. Ale problem to nebude, pocitej s investici okolo 50 korun. Ten tranzistor od Motoroly se uz nevyrabi. Pouzdro se znaci u inteligentnich prodejcu jako TO3. Pokud by jsi to nemohl vydrzet a sel to kupovat driv, tak si opis ty udaje, jak je tady napsal Dydzej a jeste vez, ze je to tzv. Darlington (jsou to vlastne dva tranzistory v jednom pouzdre). Pokud pockas, tak Ti napisu presnej typ. Pokud mi zbyde cas, tak mozna uz behem tydne neco najdu na inetu a u nasich prodejcu. Ale zatim to s tim casem vidim cerne.:(:(:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já chci taky ušetřt 4000,-... :D:D:D Porč se mi vždycky rozbije něco co nespraví tranďák za 50 bankovek? :(:(:( I když nebudu se rouhat. Nejčko v neděli sme jeli s Oddiem kamsi na moravu, cestou se z přední nápravy začali linou nepříjemný zvuky, začali sme tipovat, jestli teda poloosa, nebo ložisko a nakonec to spravil u benzínky Oddieho pokyn: Utáhni so kolo wole, a? nás nevyřezávaj... :D:D:D

[Editován dne 3/11/03 Hics]

[Editován dne 3/11/03 Hics]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oprava se zdařila a větráček si to zas pěkně fičí :):) a já chudej student si zas šetřím na novou spojku:(:(:( Neví někdo čo stojí ten kus plechu polepenej obložením a co se všechno na spojce vyměnuje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...

V GESu jsem zkusmo kdysi kupoval nějaký spešl koncák k autorádiu - v GESu byl skladem, a jinde to neměli ani v katkalogu... Jináč mi ale přišli dost nepříjemní v jednání, a spolehlivě nejdražší.

Starší věci lze také celkem dobře nakupovat v Compu na Karláku, ve Václavské pasáži - člověk ale musí být trochu připraven na jejich svérázný humor :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Compo - to sedi!!!!!!! To jsou takovy divny typove... Nevim, jestli to tam maji jeste dnes, ale kdysi meli pracovni dobu od 8:44 do 17:59. :D:D:D:D Ale da se tam opravdu sehnat takovy harampadi z dob davno minulych, ze z toho jde hlava kolem. Ale vsechno je novy.

S tim GESem je to pravda. Katalog maji obrovskej, ale maloco na skladu. Tam chodim jenom pro veci, co jinde nenabizeji, a jeste si tam predem zavolam, abych tam nejel zbytecne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...