Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

seřízení karburátoru weber


Martin.405

Recommended Posts

Tak lpg mám pořešený, další věc je benzín - když pominu to že sem asi hodinu hledal šroub na nastavení směsi (umístění je fakt brilantní), tak i po nastavení směsi "na ucho" má motor trochu nepravidelnej chod, zejména při přechodu z volnoběhu do zátahu to trochu cukne.. takže se chcu zeptat jestli někdo nevíte co všechno by se hodilo vyměnit - nevím přesně co a jak na tomhle karburátoru je (membrána obohacovače, akcelerační pumpičky a já nevím co ještě..).

jinak počítám s tím že bude ideální karburátor oddělat z auta, a doma ho vyprat v tech. benzínu, profoukat trysky, vyměnit těsnění pod karbem a pod víčkem.. zapoměl sem na něco?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No bacha na to...tak jukni na plovák a jehlovy ventil,,jestli spravne tesni...dale tam je akcelerační pumpička membranova...opět opatrně rozdělat,zkontrolovat stav membrany a vytlačneho ventilu a zase slozit,,,zkontrolovan hlavni trysku,všechny vzdušníky...atd..jestli se jedna o WEBER 36 TLC3(nebo 200)tak tu mam nekde english manual...:cool:;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no škrtící klapka vypadá že je betelná.. jinak co se všechno dostane koupit? na favorita sem sehnal takovou sadu, byly v tom různý membrány, těsnění a vůbec všechny věci co sem na opravu potřeboval.. jo a ještě kde se ty věci dají sehnat? v pár kšeftech sem to zkoušel, ale všude mě odkázali akorát na origo piškot, tam mám trošku strach z ceny :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...