Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

1,9D Problémové startování když dochází palivo


RomanP

Recommended Posts

Mám 205ku s 1,9D ´92 Startuje neskutečně dobře, ani neslyším starter a už to vrtí. Když ale stav nádrž klesne cca pod 1/3 obsahu, starter točí a trvá hrozně dlouho, než motor naskočí. Nejčastěji na druhý pokus a tak nějak zdlouhavě. Dokonce se mi když je v nádrži ještě méně paliva stává, že 100metrů po projetí táhlého nájezdu na dálnici motor netáhne a krátce potom zhasne. Na druhé, třetí nastartování pokračuju. To vypadá jako kdyby čerpadlo nasálo vzduch, ale ještě se ani nerozsvítí hladový oko, tak mi to přijde na chcípání trochu brzo. Je tady pravda, že nejezdím na naftu, ale to by hrálo roli podle mě i při plné nádrži a to je start nad očekávání dobrý. Palivový filtr měněn cca před měsícem a schránka na něj naprosto byla naprosto čisťoučká. Máte někdo nějakej nápad ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Medvěd

Jo, jo - když máš motor na naftu tak by se mělo jezdit na naftu, jinak dřív nebo později něco odejde (a čistit palivovou soustavu, měnit vstřiky - to je opravdu chuťovka, která za těch pár ušetřenejch kaček stojí)

Nechtěl jsem debatit o palivu, ale to není o pár kačkách, spíš bych to řekl tak, že auto stálo 18,000 a za ten čtvrt rok jsem projel "palivo", kterej mám zadara asi za polovinu ceny auta, takže tvoje pozvánka k benzínce mě míjí, nemyslím to zle, naopak díky za radu a reakci, ale tenhle fakt berme jako hotovou věc.

Ale jak už jsem psal, fakt mi to dělalo i při dojetí první nádrže, nicméně věřím tomu, co psal oddie. Jenže jak ten bordel v nádrži vyčistit, když nemá výpušťák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ukazatel ukazuje v poslední čtvrtině většinou blbě, u těhle aut. Plus může být přicpané přivzdušnění nádrže, která se pak "vcucává" a zacpe sací koš, a podobné kravinky... Každopádně po ooklopení sedačky ten koš snadno vyndáš, tak tím začni, a mrkni se tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...