Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pipani v 307


negrbob

Recommended Posts

Zdravim vsechny,

potreboval bych poradit. Nekdy se za jizdy ozve trikrat za sebou kratke zapipani, ale na palubnim pocitaci ani na pristrojovce se nic neobjevi nerozsviti ani nenapise. Peugeot je pravidelne servisovan jsem prvni majitel najeto 152000. Jedna se o 2.0 HDI 90k. Poradite nekdo o co muze jit? diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mi se stalo něco podobného. Nevím kolikrát to pípalo. Měl jsem vyměněný palivový filtr a jel jsem v dešti. Najedou pip nevím kolikrát. Ani jsem nestačil zareagovat. Začal jsem se soustředit a znova pip. Opět nevím kolikrát, ale stihnul jsem hlášku na PP. Psalo to voda v palivovém filtru. Připadlo mi to divné, když byl nový. A zajímavé je že už to od té doby neudělalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poprve cca ve 138000 se presne objevilo 3x zapipani a rozsvitilo se na palubce voda v palivovem filtru na PP ani tuk.

Situace obdobna bylo to ve 130kmh na D1 v desti do dlouheho tahleho kopce. Ve 146000 probehla servisni prohlidka a vymena fitru. Nyni najeto 152000 a zapipani se ozvalo asi 3x v ruznych podminkach v desti vetru bezvetri ve 130 i v 70 proste ruzne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Tak po nejake dobe 2 pripady

3x kratke pipnuti v 70km/h s dochazejici naftou cekal jsem ze se rozsviti kontrolka rezervy,ale nic jel jsem co mi nervy stacily ale nakonec jsem zajel natankovat plnou a pokud je nadrz na 60 litru tak mi tam jeste 3 litry zbejvaly. Zacinam mit potvrzeni , ze mi tato kontrolka nefunguje tankuju pravidelne cca 55 litru, ale jeste jsem ji snad nikdy nevidel svitit

po druhe dnes na D11 v cca 100km/h pri podrazeni z 5ky na 4ku a seslapnuti plynu na podlahu opet zapipani s pikosekundovym rozvicenim kontrolky "voda v naftovem filtru".

Jinak s u prudke akcelerace jsem se stim nesetkal zkousel jsem jakkoliv prudkou akceleraci s to cenim motoru k 4500 co se prvnich tri rychlosti tyce a nic se nedelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: bladerunner

Původně zaslal: PaloLM

1x a mi ozvalo pipnutie a súčasne sa rozsvietila žltá kontrolka mim. zásoby nafty, kontrolka potom svietila stále, ale už nič nepípalo

toto je úplne normálne, to robí každá 307-ka:myslim

Mě ne !!! Mě občas pípne 3x ale nic nenapíše:aut:aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak dve hodky nazpet, pul nadrze nafty, 50km v hodine podrazeni ze 4 na 3 slapnu na plyn, 3x zapipani doplneno 2x bliknutim kontrolky "voda v naftovem filtru" na PP se nic neukazalo. Tak uz nevim. :grr Plati se neco za to ze si vyzadam at to hodi na diagnostiku? Predpokladam, ze zadarmo to delat nebudou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...