Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

100W žárovky


Guest MMMMM

Recommended Posts

Kupoval jsem žárovky do potkávaček a nabídly mě H1 100W TRIFA. Tak jsem vzal dvě, že bych si je do budoucna vyměnil. Mají vyšší svítivost. Používáte někdo 100W? Je fakt že je to ve dne zbytečné a je to vyšší spotřeba ale zase v noci to musí dobře svítit. Tak nevím jestli je tam mám dát nebo nechat ty původní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když použiješ hledání, zjistíš, že se to taky (jako většina dotazů) už řešilo. Zjistíš, že to není dobré použít, protože se ti kromě dvojnásobné proudové zátěže kabeláže (průměry vodičů na to nejsou dimenzované) zvýší i odběr proudu, což by alternátor sice utáhl, ale hlavně se ti budou extrémně hřát patice žárovek a paraboly světla. toto může vézt až k spečení obého, bo je to z plastů. Pokus se je vrátit, ale nepoužívej je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo taky už mě s něma tady poslali do (_._) .. :D jestli máš náladu měnit patice a nebo při té horší variantě paraboly tak si je tam dej.. Jo a nezapomeň sebou vozit hasičák.. Mohl by se Ti hodit..:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na takove vzit hever.... :(

ono to ponekud oslnuje ty, co jedou proti... nehlede na takove drobnosti, jako ze to neni schvalene (a jiste je to na tech zarovkach uvedeno, ze to neni homologovane prislusenstvi), vypali to packu svetel, ktera dostava zahul i bez toho, oslepnou paraboly a spousta dalsich + :bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no tak nevim nevim,ja je mel taky,po precteni nekterych prispevku jsem je odstranil a mam je jen v pridavnych dalkovych!jinak podle meho z auta zadnej rozdil nepocitis,maximalne si neco v sugerujes a pokud mas novejsi plastove prekryti parabol,uvidis po case male mikrotrhlinky,takze opravdu nebrat!spise koupit kvalitni zarovky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...