Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Křídlo na 406


Scratch

Recommended Posts

Ahoj, vím, že to jsem moc nepatří, ale svým způsobem asi i ano, mám na mé 406 (nalepené plus šrouby) křídlo typu EVO (mnozí napíšete, že to je subaru WRC, ale já mám dvouplošník....) každopádně mi najednou začalo doslova "chcát do auta (snad to vydrzi CD changer - plnej vody). Nedávno jsem myl auto vapkou ale hned druhý den vytrvale pršelo, tak nevím čím to je. Každopádně jdu krok po kroku, tedy poradíte mi někdo, jak nejlépe utěsnit kufr? Přesněji ty šrouby. Jedná se mi o nějakou hmotu, pěnu, silikon, kaučuk, nebo nějakou takovou srágoru, kterou zadělám ty šrouby? Děkuji za rady, popř. za jiné možné příčiny, konzultace možná ve čtvrtek na srazu "dzban"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A jsi si jistej, že to tam teče přes ty šrouby? Taky by to mohlo být gumový těsnění kufru, těsnění zadního okna nebo kterýkoliv lepený spoj plechů. Oddělej šechny dekly z kufru (tapecy), vlez si dovnitř s baterkou a druhej ať ti na auto (od střechy) lije vodu. Takhle to zjistíš nejlíp;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, myslim, ze to je kridlem, protoze driv tam neteklo, ale jak jsem to kridlo dal na auto, tak bum. Ale mrknu na to. Nedavno jsem mel tapecirunk dole a nikde nic. Problem je, jak se dostat ze vnitr auta do tech otvoru a dat tam ten silikon (zvenku to nedam, kridlo je prilepene a nebudu ho trhat), kazdopadne diky, zkusim to tam nakydat. osobne si myslim, ze mi tam nateklo kvuli te wapce, ma dost hustej tlak, uz se na to priste vykaslu a zkusim to umyt hadici. a uvidime :-)

takze silikon ne kysely, nebo polyuretan tmel :-) parada :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a sedi dobre vid :-), ja mel jenom strach aby se to neutrhlo, zajedu do dilny, at to kridlo, jeste oblepi jednou, ja to vezmu tmelem jeste zevnitr kufru a uvidime. Kazdopadne mi nehraje changer, takze asi budu shanet novy a to si uz rozmyslim, jestli nekoupim radio s mp3. Do changeru natekla voda, asi je v haji, co....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...