Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Automat rozhodne nemam ale.....


Davy

Recommended Posts

no tak mozna se jedna o tzv. (teda ja tomu aspon tak rikam :)) 2. svetelnou rychlost.... Je to 2. stupen karburatoru (pripadne vstriku), ktery asi davkuje od 3t ot/min vic paliva a ono to lip zrychluje....... pokud te to \"zatlaci\" do sedacky tak je to OK, pokud to je neco jineho, tak se muzem nekdy scuknout a kouknout na to.. mam ten stejny motor (asi)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem si oddechl :-)

Ja slysel neco o spojce a mel jsem nahnano. Ja to auto koupil v pondeli tak ho nejak davam do hromady ale moc tomu nerozumim tak mi znamej pomaha on ma BX a do citrónů je šílenej. Nyni se chystam a vzduchovej a palivovej filtr. Tak uvidim. Ale potreboval bych aby se na to nekdo mrknul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja dělám na Karlově náměstí, máme tady podzemní garáže takže bys tady mohl zaparovat a ani by na nás nefoukalo. Tak kdyby se ti chtělo tak dej vědět na 605296532, nebo email DOcetnik@gecapitalgolub.cz. Na tom Smíchově by to stálo za starou bačkoru v tomhle počasí. Když se ti bude chtít dám ti bližší info jak se ke mně jede. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No sice mají underground ale jelikož mě auto nějak nefachá, musím koupit palivovej filtr, tak momentálně asi tak prdlajz. :mad::mad::mad::mad: Navíc musím koupit lanko na ručku - taky odešlo - tak mě moc nejdou rozjezdy v kopcích. No, mám se ještě moc učit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

davy: nerikej, ze filtr nikde v Praze nesezenes? Sobota dopoledne to jisti i u nas na vesnici, natoz v maticce praze.

2, 1.6 by mela stacit, aby ses rozjel pres spojku, ne? Rucku jsem u combika pouzival v zime - pri ceste z hor. Ale nikde to nerikejte..

3, kdyz chces vlozit obrazek - nemuzes ho nahravat na tento server. Msuis ho umistit nekam jinam, treba na svestranky a na forum dat jen odkaz.

Pegi zdar! :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Abych řekl pravdu tak motorům vůbec nerozumím (nějaké základy přece jenom mám) . Proto potřebuji aby mě to někdo omrknul, asi pojedu do AV CAR ve Vokovicích na diagnostiku a buď si PEUGEOTKA nechám anebo ho dám do pr.... . Po usilovném pátrání kdy jsem scháněl palivový filtr (ELIT, BENEX, ŠTANGL, KELLY) se zjistilo, že to vůbec palivovej filtr není (zpětná klapka pro regulaci ... či co?!). To my řekli až ve výše zmiňovaném AV CARu. Taky jim to trochu trvalo :-). Zároveň jsem si tam koupil i vzduchovej filtr, kterej například v ELITU vůbec nemaj. Trochu mě vadí, že to moje autíčko je dotáhnutý ze zahraničí a nikdo není schopen zjistit odkud. Můj motor, jak jsem zjistil je trochu atyp. takže to mi taky moc nepřidá. Takže to vidím tak, že auto někdy rozchodím ale pak už budu rozumět snad všemu ;). Anebo budu využívat MHD. :mad: Tak mi prosím držte palce.:cool::cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je jednoduchy - proste chci vedet odkud moje beruska je? To je jako holka, taky me zajima kdo, a odkud je :cool::cool:; S tim atypem to neni uplne presny ale pokud se podivam do prirucky ktera je na Peugeot clubu k dispozici tak tam jsou vyobrazeny motory a ten muj tam neni. Kdyz jsem si byl koupit vzduchovej filtr tak mi dali jinej, pak jsem zjistil, že vzduchovej filtr kterej tam mam se daval do strarejch modelu cca 93 a niz. To samy je s palivovym filtrem. Podobnost meho motoru jsme nasli s dvoulitrovou Xantii. Ja tomu fakt nerozumim - temhle motorovejm vecem. Ale pokud koukam do prirucky a veci ktery by meli byt na nejakym miste jsou nakonec uplne nekde jinde........ . Netvrdim, ze to auto je jedinecny ale fakt mi to nepripada zase uplne bezny. Proto jsem tady abych zjistil jak to doopravdy je. :):(:D;):cool::mad::o:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasne to bude nejspis tim, samozrejme toto me taky napadlo ale opravdu nevim jak moc se modely mezi sebou meni. Ale vypada to, ze mame asi stejny motor. Ten dvoulitr je taky celkem podobnej memu. Me jde jenom o to, ze jsem mel vzdycky rad PEUGEOT a mam strach abych se nedostal do nejakejch sr.... .Fakt jsem tomu nikdy nejak neholdoval. Ted ctu vsechno co se da. Ale asi nikdy nebudu mit dostatecny zkusenosti. Vim, ze to je trochu problem, kdyz jsem byl v PEUGEOTU tak mi daly taky najevo, ze v tom maj trochu bordel. No a co ja - AMATER??????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co ty, amater? no ty jim do toho muzes kecat! :)

ta nase 1.6tka jezdi zatim docela dobre (kdyz odhlednu od toho, ze o vikendu umrela baterie :)) na to, ze byla docela drsne bourana na predek :) jeste to sice bude chtit dat dokupy par nepodstatnych veci jako ABS, klimatizace, posilovac rizeni a podobne, ale pak to bude docela dobry auto :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja s tebou souhlasim, do ty doby nez kleklo to jezdilo fakt dobre, ted me trochu zlobi, musim do toho nalejt par kacek ale problem je v tom, ze potrebuji aby me nekdo rekl, ted udelej to, to a to a za mesic neco jineho. Holt nevydelavam miliony abych to hodil do servisu a za mesic zaplatil 30 000,- (cca_???) a odjel s funkcnim autakem. Ted jsou koupil novy svicky a patricne kabely, filtry,.... a 2000 v hajzlu a nejede!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co dodat? snad jen trochu neplacene reklamy :) pokud jsi z prahy, tak dojed (nebo se nech odtahnout, pokud je to vazne :) ) do http://www.autovasenda.cz a oni se ti na to kouknou a reknou, co vsechno je spatne a co je potreba udelat a vypisou ti ty jednotlivy polozky i s cenama, takze to pak muzes nechat opravit presne takovym tempem, ktere dovoli tva penezenka :)

btw ta vstupni prohlidka je zadara :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...