Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koaxialni nebo komponentni repro a proc?


f3Rd@

Recommended Posts

Původně zaslal: Béďa

komponentni repro je lepsi z hlediska rozlozeni zvuku, nestraci se ti vysky utopeny nekde u podlahy vozu.. Nevim kde presne ma 406ka v palubce misto na vejskace ale vetsinou se davaji na A sloupek a nebo k bocnim zrcatkum do trojuhelniku smerem na stred vozu..

Souhlasím, jde o to že výškový reproduktor má přímé a rovné vyzařování. Takže když ho posadíš do dveří k podlaze tvoje nohy poslouchají krásný zvuk ale uši ne.. Kdežto střední pásmo a bass se šíří dalo by se říci všesměrově (daleko větší kužel) takže u podlahy to není problém.. Ale výšky by správně měly koukat na tvojí hlavu...

Komponent forever :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

odporucil by som vsak (ak to myslis s hudbou vaznejsie) jemne naklopit aj komponentne stredobasy smerom k hlave. a ak uz mas vysky nahodene od vyrobcu, daju sa tusim zohnat aj stredobasy samotne. mam 405 a vysky od vyrobcu sa javia ako vysky ktore kupis v strednej cenovej triede. pripadne mozes nahodit zakupene vysky na a stlpiky, roztiahnes tym scenu pred seba, akoby na predne sklo. ked ich nechas v trojuholnikoch pri spetakoch alebo v pristrojovke, bude sa ti zdat, ze to hra viac od spodu, co je koniec koncov aj pravda. avsak vysky v pristrojovke su kolmo na podlahu(+- par stupnov) a tym vyuzivaju odraz od celneho skla a akoby roztahovali scenu trosku vyssie, aj ked tu uz mozno ratat s casovym oneskorenim a velmi jemnym skreslenim vysledneho zvuku.

cize jednoznacne kompa...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...