Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Posuvné dveře - kontakty


lubos_HQV

Recommended Posts

v levych posuvnych dverich mi prestalo fungovat zamykani na central a zjistil jsem zaseknuty jeden kontakt. bylo praskle a rozdrcene perko, nahodou jsem nasel nejake podobne akorad kratsi ale i snim to zase jede. princip kontaktu jsem vam nafotil - asi to chce obcas vycisti a promazat - perko bylo zarezle !

DSC000211.JPG

DSC000212.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Já už rozdělal tyto kontakty na obou dveřích.Chtěly vyčistit,bylo tam něco jako elektrovodná vazelína+měděnka.Z tohoto "kontaktního pole" u mě vedou jen dva dáty konektorem do dveří k motorku,jsou tedy využity jen dva kontakty.A ten prostřední na dveřích (na fotce ho nemáš) zase tlačí do tyčinky kontaktního pole na sloupku - vypíná stropní světlo.

Horší bylo to rozloupnout (zalepeno) a pak zase zalepit (takové nepatrné pacičky to neměly nárok udržet).Složil jsem to namazané alkaprenem a přes noc nechal ve svěráku.

Stejně to nebylo tím.On je totiž,jak mi napsal jeden kolega,ještě mikrospinač v třmínku na zadním sloupku,a ten nedovolil v mém případě zamknout .Hlásil otevřené dveře.P806

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Kubis

Z tohoto "kontaktního pole" u mě vedou jen dva dáty konektorem do dveří k motorku,jsou tedy využity jen dva kontakty.A ten prostřední na dveřích (na fotce ho nemáš) zase tlačí do tyčinky kontaktního pole na sloupku - vypíná stropní světlo.

Ahoj, pokud si pamatuju, tak mas mechanicke ovladani oken u zadnich dveri, proto zrejme nejsou pouzite vsechny kontakty... Ale kazdopadne diky za popis a doufam, ze to nebudu muset rozebirat taky ;)

[upravil dne 28.9.07 raa]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Ahoj,dnes opět tvrdošíjně blikaly nezavřené dveře.Dobře jsem se oblékl a s odhodláním konečně zvítězit,jsem zvítězil.Jedná se o kontakt mikrospinače na sloupku.Nakonec stačilo povolit držák a nastavit,ale že mi to trvalo.:roker .Při této příležitosti upozorňuji na gumový profil nad tímto zámečkem.Na druhých dveřích jsem přilepil ještě jeden delší kus,protože se mi zdálo,že voda stékající po dveřích tam zamrzává.Dveře pak nejdou otevřít.Zatím buď nemrzlo,nebo to funguje.P806

post-0-14109598610937_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ahoj,občas jsme patlalové všichni,ale to nic.Natři jen tu část gumy,kterou přitiskneš na sloupek.Pokud přilepíš i sebe,tak se odřízni ostrým nožem (kůži radši ne!) a zbytek lze umýt toluenem či acetonem.Nevím,jestli se tyto chemikálie ještě na trhu vyskytují.Toluen byl v drogerce na občanku od 18 let.... hahaha P806

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...