Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Blinkry 605


Donnie

Recommended Posts

Vyndat by mely jit v pohode, mam pocit, ze tam jsou jenom nacvaknuty. Staci vlezt pod auto a da se tam normalne dosahnout, ale nikdy jsem je cele nevyndaval.

Pro presnejsi radu si pockej na Dydzeje, mozna Ti rekne, jak to tam presne je a mozna to i delal, je to kluk sikovna.

Proc to resis? Neni videt, jak blinkas?:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nacvaknuty tam jsou, takovy ten plastovy zobak je na tom vnejsim kraji blinkru (proste ne ke stredu auta, tam by mel mit takove pacicky do doliku v narazniku). Melo by to jit zepredu opatrne vypacit. Ale jeste vydrz, na 605 jsem to nedelal, zitra se na to zeptam znameho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To vypaceni asi pujde a vyndava se dopredu(ven) ??Dostal jsem se k tomu o vikendu,kdyz jsem chtel vymenit zarovku u mlhovky(lezel jsem jen pod autem najetym na obrubnik..)a sotva tam vlez.Jen me to zajimalo,zatim blikaj:-).Jsou dulezitejsi veci.Ale kdyz to budu vedet,bude to dobry.Ted

se zacinam shanet po nejakejch pneu na zimu .Musim priznat,ze jsem celej rok jezdil na zimnich,ostuda.Tak ted nevim jestli na zimu letni..:-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim, ze pujdou dovnitr (dozadu), ale pockej, co rekne vecer Dydzej. Ja to nikdy nedelal. Gumy - :D:D:D Taky jsem jezdil cely leto na zimnich :cool::cool::cool: Mam 215/55R16 a budu ted v patek taky prezouvat. To bude darda. Ale je to nutny, protoze vzadu uz prakticky nemam vzorek a pred ctrnacti dny jsem se nechtene otocil v zatacce o 180 stupnu - utrhl se mi zadek a uz jsem jenom cekal co bude dal. Nastesti ani skrabnuti :cool::cool::cool::cool::cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim jeste do jakych gum pujdu, ale je vysoce pravdepodobny, ze asi nekoupim novy. :(:( Mam znamyho, kterej ma dobrej zdroj, tak uvidim. Davat za jednu novou gumu okolo 6-8 tisic korun se mi moc nechce. Mozna, ze pristi rok koupim na zimu plechace a ty obuju do novych gum, ale letos jeste ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je v pohode Dydzeji,napis jak se ti to bude hodit,dik...

Petr605-Ja novy kupovat nebudu ani nahodou.1 Nemam na to peno 2.Vzhledem k realny cene auta,by mi to prislo i zbytecny.Ted

tak jeste uvazuju o zadnich pruzinach.Za jizdy mi to tam dela takovy zvuky,neco jako praskani,vrzani,rikali mi,ze je to ono..No a pak jeste predek brzdy..a pak..:P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...