Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mrazík


Stefan

Recommended Posts

aky nemám rád zimu. Ráno přijdu k autu, oškrábu, sednu do auta, prdel mi schladne na teplotu sedačky, vyjedu, začíná boj se zamlženým oknem... nemám rád zimu. Jediný co mě vždy potěší je zasněžený parkoviště, kde se můžu dostatečně vyblbnout... Už ani ty lyže mě tady u nás neba... 2 hodiny stát frontu a pak 3 minuty jet dolu. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ČUS pánové: Zajet do ALP na lyže je dost dobrej nápad: Mám jeden typ. Je to asi 580Km z Ústí nad Labem, z hranic Dolní Dvořiště cca. 200Km, cca. 100Km za Salzburgem. Je to městečko Wagrain asi 10Km od Zauchense (kde se narodil Herminátor-Herman Maier). Jede se tam po silnici E55 a dálnici A10.

Ubytování je v penzionu : 2-3 lužka, koupelna a WC na patře pro 3 pokoje, v ceně je snídaně. Cena je 17 EUR za noc. Nic levnějšího jsem nesehnal, mam to osobně vyzkoušeno je to OK. Pernamentka na 7dní stála cca 65 EUR. K lanovce se dojíždí 3Km.

Já se svou 405GLD tam dojedu se 100L z Ústí n.L..

Tady je stránka kde si tuto krásnou lyžařskou oblast můžete prohlédnout- www.amade.cz

Pokud bude te mít zájem tak mi napište na

ČUS MAXIM:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cidas: ...\"přijdu k autu, oškrábu, sednu do auta, prdel mi zchladne na teplotu sedačky\"... Vůbec to není nutné - nech si namontovat alarm s funkcí tzv. \"dálkového startu\" (každý lepší alarm už to má). Zatímco ráno doma piju kafe, zmáčku ovladač, auto samo nastartuje (musíš samozřejmě předtím nechat topení a foukání otevřené), a když za 10-15 minut přijdu k autu, prdel na sedačce mi neumrzne a sklo je bez námrazy... Moooc doporučuju, taky jsem celý život škrábal nebo stříkal rozmrazovač, ale s tím je KONEC! Máme 21. století!:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sirael: Kdybych byl bohatej, měl barák a garáž, tak tohle neřeším. Ale bydlím v paneláku a parkuju před ním, a dost často i před některým sousedním, protože u nás na sídlišti je to s parkováním dost hustý. Ale anténa alarmu má dosah cca 1,5 kilometru na volném prostoru, takže i když parkuju před třetím panelákem za rohem, těch pár set metrů signál je. V pravém dolním rohu čelního skla (pod dálniční známkou) mám přilepenou anténku alarmu, skoro není vidět a dosah perfektní. Mně to koštovalo 11 korun, ale mám v tom i spoustu dalších funkcí. Stačí projet internet s alarmistama a dívat se po funkci \"dálkový start\", jsou i levnější alarmy s touhle funkcí.;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...