Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Repro Blaupunkt


Andilek

Recommended Posts

Ahojte, tak jsem se pokusil do me 206tky dat predni repro Blaupunkt GTx 663 (2x120W, 3-Way, 165mm prumer) a ke vsi skode jsou moc vysoke a nevejdou se mi do dveri. Proto tu mam otazku, jake repro pouzit misto nich a pripadne kdyby nekdo z Prahy mel o tyhle zajem (jsou uplne nove) tak se muzeme domluvit (Praha)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar,

ja som to tiez vsadil na Blaupunkt v 206, ale pouzil som radu GT217X. Ta ma totiz oddelene vysky a preto som mohol dat vyskace naozaj tam kde patria (do stlpikov). Hra to o moc lepsie, ako ked Ti to vsetko tlaci do kolien.

Do zadu som pouzil GT213 (dvejpasmove repro) a myslim, ze si vsetci spolu celkom rozumeju a hra to celkom fajn. Nemam tam ani zosik, i ked by niekedy aj bodol.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Autorizovany servis nestoji za nic. Ja som si tam dal namontovat zadne repro + vymenit predne repro za nove + domontovat vysky. Po styroch hodinach sa im to \"podarilo\" urobit. Ked som si do toho sadol, tak som zistil, ze tam vyskove repro vobec nie je. Tak ze spat do servisu a dalsia polhodina. Ze vraj zabudli.

Keby som nepotreboval tu ich peciatku kvoli zaruke, tak sa na nich vykaslem. Bolo to v Nitre, ale podobne skusenosti mam aj s Bratislavou.

Tak ze ak niekto vie o nejakom dobrom servise na Slovensku a moze sa zan zarucit, nech da vediet, ja som ochotny ist aj do Kosic.;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Já bych ty blaupunkty hodnotil raději poněkud opatrně. Mám je na předku a středobasy eště jakž-takž jdou, ale ty výškáče jsou na draka. Šli do šuplíku a místo nich jsem použil referenční Spirity a zvouček jak břitva. S odstupem času bych radeji volil Helixe, Sinusy, Hertze.... Za podobney peníz je fakt víc muziky. Ono to na první poslech nehraje zle, ale jak to člověk srovná s něčím od výše uvedených výrobců, tak je to zatraceně poznat. A propo. Nekoupí někdo 165 Blaupunkty? :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jó, na platu basuje všechno líp...Nevim, jak u 605, ale 405 má celkem na pytel vyřešenou origoš montáž v předních dveřích. Jsou tam akustické zkraty a aby to hrálo, tak je potřeba to poněkud předělat. chystám se na to, páč za stávajících podmínek tam nezahraje kloudney bas žádný repro...:(:(:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Helixy hrajou basu dostatek. Dával sem je kolegovi do Mondea, ktery ma udělaný dveřní prostor co se montáže repro týče podstatně líp, i když sem musel vyrábět z MDF redukce, tak je zvouček IA. Az bude cas, tak udělám nějaký doorboardy a bude. Z vuk v předních dveřích 405 s jakejmakoliv reprákama je bez úprav k ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...