Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde zařadit 5-ka!


martas_m

Recommended Posts

Nazdárek lidi, mám takový problémek. Z ničeho nic se mě při poslední jízdě nepodařilo zařadit pětku.Ostatní rychlosti jdou úplně normálně, ale ta pětka ani za boha.Když jsem to zkoušel, tak bylo cítit že tam nezaskočila a třepala se řadící páka, taky trochu blbě to šlo dát zpátky na neutrál. Doteď žádné problémy nebyly, tak fakt nevím.Jen občas se hned na poprvé nezařadila zpátečka, nebo spíš vyskočila, ale to jen fakt někdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu rychlost tam nemůžeš dostat ani s vypnutým motorem? Také bych se spíše přikláněl k názoru .mycTD, a zkontroloval táhla. Kdysi jsem měl problém s Temprou, kdy trojka nechtěla zapadnout (zařadit jo, ale zapadnout ne). Místo toho aby tam šla lehce, tak jsem měl pocit, jakoby se mi někam namotal kus hadru. Byla taková pružná. Chyba byla na spojovacím členu u tyče co vede od řadící páky. Ten člen byl hliníkovej a vyčvachtanej. Oprava za 500Kč. Ale to auto mělo 15 let a 120tis.km (jo, jezdím málo)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdárek, tak teď jsem z toho jelen. Když jsem stál tak zařadit šla. Tak jsem to teď prohnal, a šla úplně v pohodě. Jen se mě jednou stalo jak sem ji vyřazoval, tak se jakoby vracela blbě, že nevyskočila hned do neutrálu, ale jako kdybytam měl nějáky mezi stupeň. Musel jsem tam tu pětku vrátit, a pak už vyskočila pěkně. Mám pocit jako by to kolem té pětky bylo nějaké vyčvachtané, a že se tam prostě občas ztratí, a netrefi tam kam má. Ale pak už to vše šlapalo jak má, tak nevím jestli to mám nechat raději omrknout u peugeota,nebo to zatím nechat tak.

Ale jinak díky za rady.

Jo, jinak to má najeto 125tis.Km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...