Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

cira optika z noveho modelu na stary model 306


Blackrider

Recommended Posts

Zdarek chtel bych svyho piskota trosku upravit chci tak predni svetla z noveho modelu ,tak se vas ptam jestli se vejdou do stavajicich ¨na starem modelu nebo co bych musel udelat aby tam sli ,zadni svetla chci dat bud z noveho modelu nebo cirou optiku z el .stranky jsem zrucny ;) jde mi jen oto zasazeni svetel :mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jednoduchý to nebude,je potřeba jiná kapota,blatníky,nárazník atd...Mají jiný tvar.Ale na starý model se prodávaj čirý optiky,asi tak kolem 6000,-tady je jeden odkaz,ale viděl jsem i levnější,je to spíš jen pro představu.

[upravil dne 8.8.2007 olda]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no,ono je to tak.Nove svetla sice vymeniš za stare jednoducho,stači vyhodiť stare + smerovky a dať tam nove.Ale nebudu pasovať s maskou.Musi byť z noveho modelu.A zase kvôli maske musiš vymeniť aj kapotu.Jedine,že by si kupil športovu masku na novy model bez znaku.Vtedy by si kapotu meniť nemusel...Inak ani blatniky ani okuliare meniť nemusiš...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja to udelal taky! neni nutny davat novy blatniky potrebujes pouze kapotu masku brejle ty svetla a naraznik a mas s toho novej model. vse je tam nasroubovany takze to zvladnes v kdejaky garazicce. ja to vse vc laku udelal za 10tkc to si myslim ze neni tak moc. a auto vypada o poznani lepe!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blatníky měnit nemusíš... ale když světla, tak masku, s maskou i kapotu a i nárazník. (neni špatný ten nápad, nechat si např udělat masku, i když nevim jestli by to šlo) Jak tu už někdo psal :)

Jinak světlo H7+H7 stojí normálně asi tak 2800,- Ale jde to někde i se slevama :) To by si asi taky musel předělat, protože starý modely do roku 96 maji H4. Buď se myslim mění páčka ovládání světel, a nebo to jde pomocí relé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Creams

Takže ja jsem to předělával a nemusel jsem nic s páčkam dělat ani s relé tak nevím teda no ! jinač pačku jsem měnil, že byla již špatna předtím než jsem to předělával. Prozatím funguje no problem !

Tam je problém,že H4 při přepnutí na dálkový vypíná vlákno tlumených,ale na H7 se žárovka tlumených zůstává dál svítit,když nepřehodíš páčky,nebo nedáš relé,bude se tlumená žárovka vypínat a tím pádem to pak míň svítí.;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...