Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

12. Plzeňský sraz u normy 17.8.07


paul jane

Recommended Posts

Tak po delší době by jsme se opět mohli sejit na tradičním parkovišti u Normy v pátek 17.8.2007 v obvyklý čas a to v 16:00. Řeknem si co je nového, postěžujem si (uděláme rozborku, zborku něčího auta jak je zvykem :D ) a kdo bude chtít a bude mít čas může jít se zdravým jádrem :) do hospůdky na kulečník.

Hospoda bude yamluvena na 19,30 i s kulečníkem.

Předem děkuji za hojnou účast a rádi uvidíme i nové auta a tvaře.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: paul jane

to Hhonza :Coze Yaris to bych tu radeji ani nerikal :myslim ,ale kdyz by so to nestihal vem pritelkyni s sebou mi ji neukousnem :)

Tak jsem to nestihnul, ale to už asi víte. Nějak se to protáhlo a pak mě čekala ta noční....tak příště. Sice jsem to říkal už minule, ale na podzim to už doufám konečně vyjde i s tou knajpičkou (i když pochybuju, protože plánování termínu je vždy asi odvozené od mých služeb jak mám noční, zatím to tak bylo pokaždé :D), zatím mi nebylo přáno. Ale jinak doufám, že se opět povedlo, počasí taky nebylo proti, co?

Jinak Yarise už máme objednaného, takže jsem za 2-3 měsíce zvědav, docela se na něj těším. Chtěli jsme samozřejmě pežotka, ale v současné době nic pěkného a malého nenabízí-buď 107, která je hezká zvenku ale to je vše, a nebo 206, která je ale už dost okoukaná. Jiné modely jsou už velikostí pro nás nepraktické, přítelkyně chce jen něco malého do města, obsah 1,0. No a z tohoto důvodu jsme se porozhlédli jinde a nic jiného než Toyotka nás nějak neuchvátilo, je pěkná, živoučká, za rozumný penízky slušná výbava a hlavně si na žebříčku poruchovosti vede moc dobře, jedna z nejlepších.

[upravil dne 18/8/07 Hhonza]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: paul jane

Hhonza : tak pristi navrhni nejkay datum ktery by se ti hodil.Posles mi SZ a domluvime se nam je to celkem jedno takze by jsem se zaridili podle vice lidi aby se to hodilo. Asi priste vypisi vice datumu aby jsem se sesli :).

To zní krásně, ale bohužel v mojí práci se nemůžuspolehnout ani na volno, které mám mít z týden, tudíž s plánováním různých akcí je to velmi těžké, spíše si to naplánuju a pak doufám, že se to nezmění. Když je to něco důležitejšího, tak samozřejmě jde to vždy nějak prohodit, ale to nelze pořád. Alerozhodně to není problém celé naší firmy, tento styl plánování služeb, kdy ti to mění ze dne na den, je pouze na některých útvarech a je to jen v lidech co jsou v jejich čele. No nic, snad tedy příště....tak zatím :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...