Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

VRSA tuning - zkusenosti


f3Rd@

Recommended Posts

Davam sem zkusenost kterou ma jeden kolega tjuuner. :-)

"Tak to tady budem muset všem pěkně říct, jak to bylo a jaký jsi sprostý lhář, podvodník a vyděrač v jedné osobě-Petr Vršecký z Roudnice nad Labem, provozovatel VRSA Tuningu!

Tak jdem na to: Na mojí červené Supře jsi dělal hodně málo věcí! V podstate jen zapertloval blatníky a vykytoval. Ostatní byla prasárna nejvyššího kalibru! Přední nárazník jsem si sám objednal a draze koupil jako originál z USA a ten si ty ani nebyl schopnej pořádně namontovat, někdo jiný mi to musel předělávat. Ale co je mnohem horší, že jsi mi ho přes můj VÝSLOVNEJ zákaz UKRADL v té podobě, že jsi si z něj udělal formu a tu si pak dále nabízel jiným majitelům Super! Nehoráznost!

Zadní nárazník mi cestou do lakovny upadl, jak byl lajdácky přichycený, kyt se jen odloupával.

Takže to sečtem. Od tebe jsem měl zapertlování, prahy, které jsi kopíroval z mých originálů a zadní laminátový nárazník. Na hrubo a bez laku. A to jsem si jestě musel na své náklady nechat jinde předělat célé uchycení zadního narazníku, který, jak jsem již psal, mi upadl. Všechny ostatní věci na mé Supře jsou originály, tudíž BEZ! tvého přičinění.

Za tyto tři věci(pertlování, prahy, zadní nárazník) jsi si řekl nehorázných 42000Kč, které jsem ti zaplatil (a to si ještě cenu oproti předchozí domluvě navýšil). Nezapomeňme ještě na ten ukradený nárazník(jak sis udělal tu formu).

Zaplatil jsem, vzal jsem si auto a odjel jsem, s přáním, že už o tobě nikdy neuslyším. To jsem se však šeredně mýlil! Tvá drzost je tak nehorázná-ještě ten večer telefonát, že chceš po mně další peníze a začal si mě VYDÍRAT! Nevěřil jsem vlastním uším!

Jsem čestný člověk a tato celá kauza mě naprosto šokovala.

Ať si každý udělá o tobě obrázek sám, už jsem měl bohužel tu čest...

Nicméně bych chtěl každého varovat před VRSA Tuning, pokud se nechce setkat s podvodníky, vyděrači, lháři a lajdáckou prací."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...