Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Cerna hora - Sutomore - hotel Korali


Recommended Posts

Z nabidky last minute jedne cestovky jsme si vybrali tento hotel. Samozrejme obrazky z katalogu jsou velmi pekne, jak hotel tak okoli. Pri snaze najit na internetu nejake informace o teto zemi, mestu a i hotelu, jsme narazili na stranku recenzi hotelu. Na tento hotel jich tam bylo celkem 12 a vsechny byly spise kriticke. Neudrzovany statni hotel s neochotnym personalem, vylezenymi matracemi, s placenou plazi u hotelu (na neplacenych pry odpadky a moc lidi).

Kdo jste tam byly, jake jsou vase zkusenosti? Popripade mate-li nejake foto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já nevím, žena byla ještě s mým předchůdcem ( cca 6 let ) v Sutomore a když jsme letos uvažovali nad dovolenou, tak navrhovala právě Sutomore, že je tam velice levno a pěkně...prý lépe než v HR. Nakonec jsme jeli do Pakoštane, protože autem jet do Černé hory by byl pěknej vopruz..

Ale ženy se zeptám a uvidím co řekne....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Budva a Bečiči (asi 6 let) - přecpané pláže a v kempu mi řekli,že si mám vyklidit bordel (popel,plechovky,shnilé brambory...)a můžu si tam postavit stan.Nakonec jsem zakotvil mezi Bokou a oběma městy v kempu Jaz.Rovná plocha kempu,vyvedená pitná voda co 20m,prodejny-stánky se suvenýry i čerstvým pečivem.Tam to šlo.Je to ale daleko a navíc jsem cestu zpět zvolil přes BaH.Samá 60km a 40km a plno měřících policajtů.Stálo mě to 15Eur a 10(!)hodin jízdy,než jsem se dostal za Banju Ljuku na dálnici do Zágrebu.Je to jen pro zvídavé a nenáročné.Stačilo,už nikdy.V Sutomore jsem ale nebyl.Táta byl až u Škipetárie (Albánie) u jezer,ale už nám nic nepoví...P806

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před snad 8 lety jsme byli v Černé Hoře, naproti Herceg Novi, v tom hotelu co byl dříve nudistický.

Letadlem, na last minute, to vyšlo asi na necelých 10 tisíc na osobu, na 10 dní.

Koupání dobré, strava plná penze, ubytování uspokojivé, bylo horko, a od naproti přes záliv se nesl hluk (vadil manželce).

Mně se dovolená velmi líbila, bylo tam poměrně levno. Nejlepší bylo, dvakrát jsme si půjčili motorovou loďku a jeli na celodenní výlet - koupání, restaurace, pohoda.

Také jsme si půjčili auto a vyjeli na Lovčen - doporučuji. Nahoře suší šunku - pršut, a byla tam zajímavá kavárnička Pod dubem - bez elektriky a tekoucí vody jsme obdrželi výbornou kávu a chlazené nápoje.

Tehdy to mělo výhodu, že ceny byly nastaveny na chudé Srby, takže našinec tam byl jako boháč - vodní lyže, atd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kamosi boli minule leto v ciernej hore (ja som sa nezucastnil lebo som bol mimo slovenska), lokalitu teraz neviem.pochvalovali si jedine krasy krajiny a nic ine.z rozpravania viem, ze sluzby ziadne, hotel komunisticky udrziavany, plaz mali dost daleko a bola prepchata.a vsetci co tam boli mali hnacky:D.a je to tam dost drahe. celkovy dojem nic moc a uz by sa tam viac nevratili.

chodim s nimi na dovolenky tak tomu verim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...