Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cistopis a prihlaseni vozu- hodne spech odpovezte prosim


PetrSig

Recommended Posts

chtel jsem se zeptat jestli cistopisu TP z TP nejake jine zeme evropske unie lze provest kdekoliv v republice nebo jen v miste kde se bude provadet registrace vozu.

Jsem pred dovolenou a ve meste kde bydli clovek ktery ma na starosti zahranicni vozy je na dovci a zastupuje ho clovek ktery provadi jen registrace:(.

diky moc za odpoved, su z toho pekne podelany, protoze jsem myslel ze 14 dnu je dost na registraci:( mam to na spanelskem technicaku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A 14 dní nestačí??Já jsem to měl všechno tzn.registrační kontrolu na STK+emise a přepsání z německého techničáku na český vyřízeno během jednoho dne.Ráno jsem auto koupil a po obědě už bylo vše hotovo.Ale jestli to lze provést i na jiném místě,než pod které spadáš podle trvalého bydliště to teda nevím,ale spíš bych řekl že ne.Ale snad to není takový problém si najít kontakt na nějaké blízké registrační místo a zavolat si tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nerozumím příliš formulaci otázky, ale pokud máš dovoz zvenku, tak samotný český čistopis ti udělají kdekoliv v republice, a u sebe na úřadě si to pouze dohlásíš. To je běžná praxe dovozců, že dovezená auta protáhnou u sebe dovozovou STK a na svém úřadě nechají vystavit čistopis, a kupující si to pak na svém úřadě jen dohlásí. Akorát jestli si to chceš udělat sám, tak ti to na cizím úřadě asi nevezmou, to bys to musel udělat tak, že to někdo cizí udělá u svého úřadu, a pak ti to auto "prodá".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: C.J.

Původně zaslal: PetrSig

zavolat tam neni problem, ale je problem s tim, ze urednice na zastupu nic o registraci dovezenych aut nevi a dela jen registrace aut na ceskych tp:(

to je blbost, přihlásit ti to musi..

To je sice pravda, jenže na to maj dle zákona 30 dnů. Takže když bude stát za svým, tak to úřednice v klidu přebere, a počká až se vrátí onen kolega...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...