Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chladic


jofo

Recommended Posts

Pani ,mam problem s chladiacou sustavou.

Este pred letom som mal teplotu motora okolo 85 stupnou. potom to bolo coraz viac , a teraz ked jazdim tak je to vzdy nad 90, nieje problem mat aj 100. Termostat to nie je, tesnenie pod hlavou je v poriadku, to som menil. Uz my zostava vymenit iba chladic alebo cele auto. Moze byt pricinou vodny kamen v cladiacej sustave? Ak ano ako sa ho zbavyt alebo co pouzivate na jeho odstranenie. Par ludi my poradilo aby som skusil ocot alebo kyselinu citronovu. No nerad by som tam nieco nalial a potom zas rozoberal hlavu. Dik za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jofo: pricin muze byt vic, to se tu uz nekolikrat probiralo. Nejdriv promer co jde, napr kolik ti ukazuje teplomer, kdyz sepnou sahary, a vubec kolik ti ukazuje teplomer na palubce a nejaky jiny teplomer, ktery strcis do expanzky... Jestli bude vse OK, muze byt problem i v zarostlem chladici, ktery nema dostatecnou kapacitu k ochlazeni... Jak rikam, probiralo se to tu nekolikrat, tak projdi diskuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Premerane, teploty priblizne sedia. Chyba je v chladici, ked som dal druhy pozicany tak to bolo OK. Problem je v tom ze ten moj je zahumuseny od kamena a neviem cim ho odstranit. Chladic mam vymeneny asi 3 roky. Bol som Dlhsie prec a na aute jazdil bracho a ten sa pryznal ze mu raz vyrvalo hadicu a on tam nalial cistu vodu. Takze ten bordel pochadza pravdepodobne odtial. Tak co mam tam nasypat CALGON? Forum som presmejdil cele ale okrem toho ze mam vyskusat ocot a to bez zaruky som nenasiel nic.Novy chladic sa my moc kupovat za 8750Sk nechce a starsi bohvie aky bude. Dik za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...