Sign in to follow this  
Followers 0
vlada

Problém při startovaní

2 posts in this topic

Potřeboval bych poradit.Při startování mi někdy naskočí motor krásně hladce ,ale většinou jako by se dokejvával na silenblocích.Není poblém v nastartování to naskočí vždy,ale jako by ten motor sebou okamžik po nastartování trhal.Dělá mi to jen při teplém motoru.Při studeném motoru chytá krásně čistě ,asi jak je tam automatický sytič v činnosti.Při tom teplém motoru to ..trhání nedělá také pořád tak 3x z 5 nastartování.Upozornoval jsem na to při servisu,ale prý jim to neudělalo.Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti??:myslim:myslim:myslim.Mám benzín i při tom trhání mi to připadá jako nafta.Tak nevím jestli je to normální nebo ne.Zkoušel jsem startovat s vyšlápnutou spojkou i bez ní.na to to nemá vliv dělalo mi to v obou případech..Nikdy jsem se s tím u žádného jiného auta nesetkal.Mám benzín 1,4 16 v 66 kw.Díky za každou radu..:papa:papa:papa:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mně to nedělá nebo jsem si toho nevšiml. Ale dříve jsem měl Tempru (r.v.92, s karburátorem) a za tepla bylo dobré startovat pod plynem, bez sytiče. U tvýho auta žádnej manuální sytič není, ale s tím plynem bych to zkusil. Ohledně vyšlápnutí nebo nevyšlápnutí spojky se tu psalo všude možně, nechápu proč. Já osobně startuji vždy s vyšláplou spojkou.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.