Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Auto pro manželku


Hadra

Recommended Posts

Ahoj, jelikož "stále" zvažujem koupi auta pro ženu a nejsem schopen rozhodnout co, tak by mně zajímaly názory Vás ostatních.

V současné době jezdí 106, kterou mám možnost relativně dobře střelit ( což si myslím, že za rok se mi už nepodaří ). Ale teď co místo ní, protože i když je auto potřeba cca 2x týdně, tak prostě potřebujem auto oba dva. Já mám kombíka, čili pokud by bylo potřeba je k dispozici moje auto.

Žena by ráda opět malé a hezké auto, s tím, že připadá v úvahu Polo, Clio, Megane,Corsa, Mazda 323F, Fiat Bravo. Už teď vím, že to bude oříšek, protože bude záležet na vzhledu. 205 se jí nelíbí, 106 je malá, Focus je velkej...( mám z toho hlavu jak balon :) ) Nejraděj 5ti dveř, obsah je celkem fuk, ale pravděpodobně benzín do cca 1.6. Jde mi o to, aby to auto bylo už na delší dobu, aby v něm mohla vozit miminko s věcma atd.

Cenu jsem přemýšlel tak do 70 tis, s tím, že pokud by se vyskytla šance koupit něco rozumného, tak třeba do 120-130 tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vzhledem k tomu, kde se nacházíš, bych doporučil 306ku - ale myslím si, že tohle Tě už taky napadlo.

Jinak na popojížděčky v Tvé cenové relaci by určitě nebyla špatnou volbou Felda - opraví to kdokoli za pár šušňů a svůj účel taky bude plnit.

Třeba Péťa koupil své ženě Mazdu 121 a jsou taky spokojení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z Peugeotu bych zauvažoval nad 306tkou ... jsou v 1,4 i 1,6 pro ženu ideální a do ceny se tahy v pohodě vejdeš ... A jestli to nemusí být Peugeot, tak bych procházel bazary a inzeráty a až narazíš na nějakej pěknej kousek, tak bych ho prostě vzal. Pro babu je taky super Ford Fiesta např 1,3 55kw ... kolem roku 1998 se dají do 80tkč sehnat dobrý, nebo Megane Renalult atd ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Hadra

Ale jo, 306 přichází v úvahu, to jo. To jsem pokládal jako samozřejmost :) Feldu nechce s tím, že tak hnusným autem nebude jezdit. Taky chcem už trošku komfort, což Felda nenabídne.

A jsou pořád drahý jako prase, na to, co je to zač ... my s mladou prodali 1998, 1.3 LXI, 2xpytel, mlhovky, bez serva obouchaná od parkování za 69tkč ... holt ČEŠI ... :nevim A než feldu, tak už rovnou něco připlatit a rovnou koupit první Fóbii, ale pořád si myslím, že za 80tkč se dají sehnat o hodně lepší zahraniční vozy. Fobka je preci jenom jeste dost drahá ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Tommy306

v jakem casovem horizontu to mas v planu koupit?:myslim a "jednaosmicka" asi uz bude mit na vase potreby vysokou spotrebu,vid..

Vysoká spotřeba je kolik? Fábka jezdí za necelejch 8 litrů, 106 podle mně tak za 6.5 a pojistka je kolem 4 tis. Asi takhle, když to auto bude jezdit málo, a to bude, tak je mi spotřeba celkem fuk, jiné by bylo lítání do práce každej den. A žena autu na krk moc nešlape, jezdí do 120.

Horizont....ještě nevím. Strejda čeká na to, až mu prodám 106, což může být dneska, nebo taky za měsíc. Čeká už 4 měsíce, ale už je netrpělivej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja jezdim pro radost z jizdy, takze mam spotrebu trosku vyssi, ale myslim, ze i pri usporne jizde to asi pod 7 nepujde..ale vzhledem k tomu, ze az v sprnu se vracim do republiky a pak jeste asi par tydnu (podle okolnosti) potrva, nez bude auto naprodej, tak to asi nebude pro tebe perspektivni..kazdopadne, jestli jeste v srpnu nebudes mit vybrano (vim, jak dlouho vybiral Trundik:aut), tak se ozvi:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

106ka jí je malá? Prosimtě, jak máš velkou ženu? :D Já mam 180cm/75kg a parádně se do ní vlezu ;) Vezl jsem kámoše 200cm/105kg a žádnej problém. Jestli v tom žena bude vozit sebe plus děcko, tak si myslim že právě ta 106 je ideál. Podle podpisu koukám že máš starej model, tak co takhle se porozhlídnout po novym? Rok 2000-2003, co? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...