Sign in to follow this  
Followers 0
KUBBACHER

406 hrají jen některé bedny

5 posts in this topic

Mám problém, když mám klíček v zapalování už v první poloze, tak mi hraje jen část reproduktorů, když klíč vyjmu tak asi za minutu hrají všechny repro, včem je problém? Diky:myslim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: KUBBACHER

Mám problém, když mám klíček v zapalování už v první poloze, tak mi hraje jen část reproduktorů, když klíč vyjmu tak asi za minutu hrají všechny repro, včem je problém? Diky:myslim

a ktere přesně , to je pokaždé jiné repro nebo vždy vynechaji ty stejné?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne, ne je to stejná skupina beden, která přestane hrát po vložení a nasledném pootočením klíčem v zapalováním. Už jsem začal pracovat na zapojením, tak uvidíme, já mám pocit, jestli to nemá spojitost s vnitřním osvětlením, protože jakmile vytáhnu klíč, tak asi po minutě, slyším slabé cvaknutí jako kdyby nějaké relé a pak to hraje všechno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tady nezbyde než jit po kabelech jestli nejsou někde od izolovane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Už jsem to vyřešil, jak jsem tu někde četl, tak mezi tunelem a řadící pákou mají byt rozpojení pro reproduktory, no a já tam našel i to relé, které zřejmě patří hans free a tak jsem odpojil vodič, který vedl do iso konektoru rádia a hraje to jak vzteklé:super

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.