Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Úprava přívodu vzduchu


camel

Recommended Posts

Cus pežo?áci, prosím poraďte. Můj kámoš má 205D. Nedávno si pořídil otevřený vzduch. filtr (kužel za 1200Kč) a provedl pár úprav na sání vzduchu. Filtr oddělil od motoru přepážkou kvůli teplu, to je vpořádku. A před vzduch. filtr si namontoval ventilátor (takovou turbýnku) a do potrubý za filtr vložil turbýnku také. :o A tvrdí mi že mu to pomohlo na výkonu. Podle mě je to blbost. Co si o tom myslíte? Čus Maxim:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak ostatní, ale ja si nemyslím, že je to blbost. Spíš howadina prví klasy. Na zvyšování výkonu se montujou na motor takový ty věci co sou napojený na výfukový a sací potrubí a tuším, že se jim říká turbodmychadla, který mají plnící tlak kolem 0,9 baru a to nějakým ventilátorkem nadocílíš, kdybys ho na kousíčky rozerval. Spíš mu pomohlo kapku to vlastní sání, ale vědomě píšu kapku, páč o moc víc než kapku to rozhodně nebude. :-)))))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maximálně se má motor o něco lepší chod (to sem řek blbě) prostě otáčky po sešlápnutí plynu rychleji vyletí a zase klesnou, takovej ten efekt, túrování motoru na semaforu, pak může mít pocit, že to i líp jede, je to jen o pocitu, taky když do toho vrazí skoro 2000,- a nic nepozná, tak se s tim nebude chlubit, výkon mu to v žádnym případě nezvedne, musel by kombinovat, vše dohromady, vzducháč, výfuck, vyleštit sání, a nevim jaký další věci........ ale filtr sám o sobě výkon nezvedne, to je sprostá reklamní kampaň:o:o:o:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

waw , az teraz som si vsimol ze ide o 205D :o:o:o:o

tak to nie je volovina ale uplna volovina menit nasavanie pokial to D znamena diesel .keby to bolo moje auto tak na to vobec nesaham .Na benzine je to nieco ine ale na diesli je to volovina.

Inak deeper uz nejaky cas sa vie ze vylestene zvody dobre nie su , lebo je potrebne urcity protitlak a ten lestene zvody nezabezpecia

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...