Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poraďte při výběru autorádia


King

Recommended Posts

Původně zaslal: vody_106

Mám Blaupunkt London MP35 a nemůžu si ho vynachválit, špica rádio, za všech podmínek dobře čitelný displej slušný nastavení všeho možného. Myslím že s žádným blaupunktem nejde udělat chyba.

No,chi něco kolem 4000Kč a tenhle se mi zamlouvá asi nejvíc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: jarinek

To rádio je gut, ale já jako Brňák bych ho kupoval tady : http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=78969

No, přes ten Audioland bych ho chtěl brát hlavně kvůli tomu, že se mi moc nechce to posílat přes poštu (a jiné):( tady bych si pro to zajel osobně, protože tam budu mít cestu- takže by to pro mě bylo víc OK. Ale když na to koukám na hifishopu je zase za 3 559,- Kč tak newim :myslim, jestli si ho radši neobjednat tady když vyjde levněji. (hifishop mám trochu z ruky).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Jan 406 1.8i

nezapomeň ,že ke kvalitnímu autoradiu jako Blaupunkt bezesporu je to chce taky kvalitní repro,abys autoradio využil

JJ, přesně tak :) Repro bude s Mac Audio konkrétně Premium X 2.16 předek a Premium X 13.2 zadek. :super mi bude stačit :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm, to by tak chtělo slyšet dvě auta se stejnýma reprákama a rádiem (jedno vytlumený, druhý normální) a posoudit rozdíl. Pokud v těch dveřích nic nerezonuje a nechrčí, tak to asi nebude potřeba. Radši ušetřený peníz investuj jinam :o))) (to tlumení není nejlevější záležitost).

Nebo by šlo ještě původní molitanový kryty dveří přestříknout nějakým humusem, který by to zatěsnil (pokud bys stříkl na ten molitan nástřik dutin vozu - medovitá hmota, která časem zatvrdne, tak by to možná šlo - ale vnitřky dveří tak asi nevyřešíš).

Nedávno sem dával Kompa do předních dveří - ale netlumil sem nic (http://www.tomas-tnt.webz.cz/start.php?stranka=predni_kompa)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Páni bez urážky,ale už dávno neplatí,že Blaupunkt je super značka.Pracoval som v autorizovanom servise Blaupunkt a autorádia cca 2-3 roky dozadu sa rádia na náš trh prestali vyrábať v Nemecku,ale robia sa v Azii.Keď takéto rádio otvorí odborník,zaplače nad prevedením.Posledné modely sa v záruke ani neopravovali,menili sa za iné.:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Tak už to mám všechno doma, ale potřeboval bych poradit. Prosím. Rádio jsem zapojil bez problémů, ale jakmile jsem šel připojovat baterku tak se nic nedělo, nerozsvítil se ukazatel ujetých km(v kapličce přístrojů)- což se před tím normálně zapínalo hned popřipojení. Rozsvítil se to až, když jsem zapnul světla a zdálo se, že to byle OK. Zkusil jsem i nastartovat a v pohodě, ale ve chvíli kdy jsem zapnul autorádio mi najednou začaly ukazatele v kapličce blikat jako o život :o (výstražná STOP, dál kontrolky ABS a Airbagu spolujezdce, který ve výbavě nemám... ukazatel ujetých km s ukazatelem oleje atd. mi ukazoval nějakej nesmysl:myslim) Rádio se normálně zapne a jde, ale víc jsem nezkoušel (u předešlýho Panasonicu CQ RDP103N to bylo vše bez problémů), ale tohle nějak blbne. Po vypnutí rádia je to v normálu... Prosím poraďte mi někdo co to může být a co stím. Nemám v tomhle žádný zkušenosti a nejsem elektrikář....:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aký model máš?Skús zoskenovať návod.Niekde na konci býva schéma zapojenia pozriem na to.U niektorých modelov bol prehodený satály+ (žltý) zo spínaným+ (červený),ale stalo sa mi,že bolo na remontcontrol (modrý) napojené relé.Skús odpojiť modrý kábel či to prestane.Na VW POLO dokonca nešlo vypnúť motor kôli takémuto prepojeniu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je jednoduchý

Spoj stálých 12 voltů (udržovací napětí pro paměti) a spínané 12V napětí (objeví se na rádiu až po otočení klíčkem) a připoj to v autě na stálý zdroj 12V napětí. Tohle zapojení je vhodné, pokud chceš aby ti rádio hrálo i při vypnutém zapalování.

Další přípoje sou volitelný (pro osvětlení, vysouvání antény, spínání zesilovače, atd.) - ale pokud je nebudeš používat, tak připojovat do palubní sítě nemusíš (uděláš si vlastní propojku ISO konektoru a zapojíš jen kontakty, které budeš chtít používat)

Na těch obrázcích je to všechno jasně nakreslený

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...