Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

koupě 306ky


geobir

Recommended Posts

kilometry jsou ciste teoreticky mozne..sam mam 65 tis...ale jestli to s tema km nekdo nabizi u nas, spis to uz bude stoceny..ale podle me je vcelku jedno jestli to ma 60 nebo 160 tis. km..dulezity je, jak se k tomu predchozi majitel choval a jestli delal pravidelnou udrzbu..jestli to auto na ty kilometry vypada, tak bych se toho nebal..proste vymenit rozvody, zkontrolovat bezny veci a holt cekat, jestli se neco nepo**..ale ta cena mi pripada docela nizka:o mi nerikejte, ze svy auto bych neprodal draz:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vytej v klubu (teda jestli si koupis 1,8 16v) :D Mam ho dovoz z nemecka!

Nalitano 100 000Km tech tvych bych moc neveril ale je to mozny , nejlip to zjistis , kdyz se podivas po aute na takovy kraviny, jako opotrebeni volantu, pedalu, plyse, atd. Jinak pokud to nema zaznamy v org. servisni knizce, uz nikdo ti na 100% nerekne jestli je to stoceny! Dalsi vec je tak viz. vise auto muze mit najeto 400 000Km a muze mit motor v bezvadnym stavu a muze bejt auto a najeto 150 000Km a totalne roz: nech si to zvednout! a mrkni se na podvozek! jestli to mas vyrobeny kolem 12mesice 99 tak na 100% musi bejt pozink , takze by tam nemelo bejt bezmalo co rezaty!Podivej se jestli neni nekde nejaka napadna vyboulenina nebo nerovnost nebo pest na oko neco co tam asi nepatri! Dalsi vec vem si supleru (ale tu nech v aute nekde u sebe a nejdriv otestuj pravdivost slov prodavajiciho!) klasika zeptejse: A jak sou na tom brzdy! On rekne , ted delany! A ty ok vezmes supleru a zmer kotouce kolik maj rozmer a desky! Dale po nich prejed lehce prstem jestli nemaji nekde ryhy! Dale urcite se podivej na predni a zadni napravu, stab. tycky, cepy, atd. Potom mrkni jestli nekde netece olej nebo nekde neni napadna skvrna. Mrkni se do motoru, na vinko melo by byt v prave casti, potom mrkni na ruzne spoje karoserie mely by byt zatmelene k sobe, a sem tam je i znak peugeota malyho na hlavickach sroubku , ale nejsem si 100% jistej, taky se podivej na kastly jestli to neni nekde matny nekde zase svetly atd. ruzny nerovnosti, mrkni taky na skla melo by tam byt na konce 99 a to by melo byt na vsech sklech to znaci rok vyroby, myslim ze to sou posledni 2 cisla. Ted nevim jaky cisla lae vyber naky a to by melo byt na vsech sklech stejny. Dalsi vec kterou omrkni je vnitrek dveri nebo stahnout gumu, rozhodne se v tom projed jestli to netahne, zapni klimu , jestli fajci, tzorchu to i protahni poradne vytoc, a at nekdo jede za tebou , aby ti mohl rict jestli treba nejde modrej, nebo nako divnej kour z vyfuku, poslechni si otacky motoru jestli se tam neco nekvedla atd. divny pazvuky, rozhodne kdyz stojis tak by ti nemeli otacky litat nahoru a dolu , to by si mel v haji krokac + veci co stim souviseji, mrkni az prijedes na vicko od oleje jestli tam neni emulze, v tehlech vedrech by tam byt nemela, potom mrkni az to vychladne do nadrze s chladici kapalinou, jesti tam neplave olej atd.

Hlavne nikdy never tomu ze sou nove udelany rozvody!!!! Vzdycky si je nech udelat novy vcetne vodni pumpy, vemen hned olej a olej. filtr! Nikdy nevis kolik to ma na danej olej najeto, auto potrebujou prodat basnit ti o nem budou klidne celej den!

Pokud sem neco zapomel nebo je neco jinak tak me doplnte popripadne opravte :D:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...