Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vysoké Tatry - doporučujem!


Recommended Posts

Občané!Právě jsem se vrátil z Hra...:D ...z Tatier.

Vrelo doporučujem návštevníkom Vysokých Tatier ubytovanie v hoteli Rysy v Tatranskej Štrbe.Slušné ceny,vynikajúca strava,krásne ľudský,príjemný a ochotný personál!

Možnosti pozrieť si Štrbské pleso,Popradské,či Skalnaté pleso,krásne ,nie veľmi náročné túry na Bílikovu,Nálepkovu chatu s pojené so zhliadnutím nádherných vodopádov Studeného potoka,lanovkou na Lomnický štít a iné nádherné zákutia Tatier.

Neďaleko je Poprad,Kežmarok ,kde je zaujímavá prehliadka hradu s expozíciou o živote na Spiši a pod.

Prijateľné ceny za parkovanie (50 Sk/hod.,160 Sk na celý deň) a za občerstvenie.

Som hrdý,že žijem v tak nádhernej zemi,akou je Slovensko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chystám se o prázdninách navštívit Vaše velehory. Mám ubytování v Nové Lesné. Jedu s rodinou a potřeboval bych poradit, co bych v žádném případě neměl zapomenout navštívit, abych nebyl ošizen o žádný dovolenkový zážitek. Jedu s dětmi 5 a 11 let tak bych poprosil nějaké doporučení na procházky za poznáním a popř. tipy na koupání v okolí s přihlédnutím k věku dětí. Předem díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bol som tam už dávnejšie ale čo by som doporučoval, máš to celkom blízko do Tatranskej Lomnice, skús lanovkou na Skalnaté pleso, a potom ak bude pekné počasie a budú voľné lístky na Lomnický štít, (lístky sú podľa mojich info o čo si drahšie ako minulý rok, teraz cenu neviem), ale na www.holidayinfo.sk je info toho dosť skús tam, potom električkou sa dovez na Štrbské pleso (k mostíkom) odtiaľ malá túra cca 1hod na Popradské pleso vhodné aj pre menšie deti, a dá sa ešte zviezť zubačkou zo Štrbského plesa do Štrby. V Poprade je myslím vodný svet Aqua sity celoročne otvorený, domáci ti poradia, ale chýba veľa stromov po kalamite takže sa nezľakni, potom ešte električkou do Starého smokovca a vyviesť sa pozemnou lanovkou na Hrebienok. Električka chodí až do Popradu, príjemnú dovolenku a hlavne musí byť dobré počasie, doporučujem vziať oblečenie do každého druhu lebo niekedy sa zmení situácia za 1/2 hod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o ubytko sa neboj.je tam toho ako maku.zozenies bez problemov aj na mieste.este je celkom pekne ist sedackou zo strpskeho plesa na solisko.na popradske pleso sa urcite pozri.hodinka oznacena na tabuli to nebude (je to trochu dlhsie) ale je tam co obzerat.urcite si zoberte teple oblecenie.bol som pred 3 tyzdnami na popradskom plese a od polovice cesty bol uz sneh a pleso bolo este trochu zamrznute.ak bude jasno tak by som nevinechal lomnicky stit.to je asi najkrajsi vyhlad na slovensko.deti do 6 rokov to maju tusim zdarma.pre dospelych stal listok 1000 skk ale uz to moze byt viac.chystam sa tam opat niekedy o 2 tyzdne.ak tam zajdes raz tak sa budes stale vracat.je tam toho strasne vela na pozeranie.tak si to uzite

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 měsíců později...

Nejezdíte někdo na výšlap na RYSY do Tater..?Se tam chystáme,ale přímo v hotelu být nechceme.Tak kdyby někdo věděl o nějaké soukromé, čisté chatě,o více pokojích se soukromím,sprchou,( 8 osob ),a s dojezdem autkem,na 3 dny,a kolem 200kc na osobu a noc, tak prosím pisněte.Podmínka-výhled na štíty hor

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem loni v létě, platí se pouze lanovky. Bydlel jsem zde www.pensionmatvej.eu. Dálniční známku potřebuješ.

Výhled z ubytování na Lomnický štít a okolí:papa

[upravil dne 2.4.2008 Bret]

[upravil dne 2.4.2008 Bret]

[upravil dne 2.4.2008 Bret]

[upravil dne 2.4.2008 Bret]

[upravil dne 2.4.2008 Bret]

post-0-1410959972356_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...