Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte někdo zkušenosti s nějakým anti-radarem?


Guest Ludweek

Recommended Posts

obecně, kupovat POUZE AR s úpravou pro ČR nebo Euro mode, žádný dovoz z USA, to funguje jen pro upozornění, že jsi byl změřen, vyjímku tvoří Valentin V1, ale ten se prodává kolem 20 tis, vem něco z produkce Bell, velmi se osvědčil i Target 550 Euro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem tady to téma jednou řešil.

První věc je jestli chceš antiradar – aktivní rušička (zakázaná v ČR)

Nebo detektor radaru – pouze přijímá měřící signál (povolené v ČR).

Další věc co od toho očekáváš?

Řeknu to pánové na rovinu, mám BEL Vector 965CZ a nemohu si na ten detektor absolutně stěžovat. Kolega mám BEL Vectror 960 a má to mraky falešných polachů.

Ten můj je absolutně v pohodě a jestli za cca půl roku měl 5 falešných poplachů maximálně.

Ideální je to na měření policie, ČR, městské policie, stacionární měření.

Co se týká těch laserů, řeknu vám to na rovinu pánové. Detektor zachytí paprsek LASERŮ, ale většinou máte cca 3 sekundy čas, ale na 90% když vám detektor oznámí měření, už jste změřeni.

Okolo detektorů a antiradarů se pohybuji už delší dobu a taky vím už o tom docela dost.

Na lasererové měření připadá jedině „antiradar“ aktivní rušička Jammer nebo něco podobného, ale ta už je zakázaná a cena je taky okolo 16 tis a více.

Ale zatím 95% měření je klasicky v pásku Ka úzké.

Kdyby někdo kupoval nějaký detektor, dejte echo, rád vám pomohu, ať vás někdo nenapálí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na laser POUZE s rušičkou, plně dostačuje Binder M20, dá se koupit kolem 10 tis, ale není legální, detektory jsou u běžným radarů celkem spolehlivé, ale pouze s CZ úpravou nebo obsahující Ka Euro mode, ten má jen V1 a Target 550 Euro, takže buďte při nákupu velmi obezřetní ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak k laserovému měření jsem našel toto:

____________

Valentine One však dokáže detekovat i laserové pistole a to prakticky téměř ve 100% případů. Vzhledem k metodice měření však ne vždy stihne řidič zareagovat. Od začátku měření má policista informaci o vaší rychlosti řádově za 1 až 2 vteřiny a to opravdu není mnoho času na reakci. Jinou situací je, pokud policista právě měří vozidlo které je řekněme 100-300 metrů před Vámi, to jste pak o přítomnosti laserového radaru informován s dostatečným předstihem a reakce tak není problém. Chcete-li však mít plnohodnotnou ochranu proti Laserovým pistolím, je jedinou šancí "Laserová rušička". Moderní laserové rušičky Vás dokáží ochránit prakticky na 100%.

POZOR! Použití laserových rušiček oproti technickým prostředkům Státní, nebo Vojenské policie je zákonem zakázáno. V zákoně se však "zapomělo", zakázat použití oproti měřící technice Městské policie. Používat rušičku oproti radarům městské policie je tak naprosto legální. V případě, že by bylo rušení prostředků MP bylo v budoucnu zakázáno (což předpokládám), leží důkazní břemeno na Policii a vzhledem k technickým vlastnostem jak Laserových radarů, tak i rušiček, není použití rušičky dokazatelné, neboť laserové radary Pro Laser III neumí identifikovat rušení ale nahlásí jednu ze standardních a při měření běžných chyb. Použití je následující: Rušička zaznamená radar, začne jej rušit a akustickým signálem Vás informuje o přítomnosti radaru, vy zpomalíte a rušičku vypnete. Celý proces je nelépe vtěsnat do cca tří vteřin tak aby to policistovi nebylo nápadné. Laserové pistole používané v ČR většinou neumí odhalit, že jsou rušeny a chovají se jako při standardních chybách, se kterými se policisté setkávají denně. Vypnutá rušička nelze brát jako důkazní prostředek, zvláště když některé nové typy rušiček jsou označeny značkou CE a jejich oficiální funkcí je parkovací asistent (který nové rušičky skutečně mají). Policie i pokud jí radar vyrušíte nemá žádný důkazní materiál podle kterého by Vás mohla postihovat.

_________

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Detektor („antiradar“) nereaguje, i když policisté ve svém autě sedí u obrazovky a vypadají, že měří:

Poslední dobou dost rozsáhlý fenomén, kdy policisté mají radar vypnutý, aby neexistoval záznam o měření. Zkouší to tak na řidiče, na kterých si mastí kapsy, a pokutu vyřeší „přátelsky“, bez pokutových bločků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Valentine One detekovat úsekové měření neumí, nebo alespoň ne "použitelně". Detekuje cca 10-20% bran, což opravdu není mnoho. Úsekové měření umí velice dobře detekovat detektory Beltronics Target EURO 550 a Beltronics 975 CZ. Mají úspěšnost řádově 80%. Upozorňuji, že pro detekci je nutné, aby kamery úsekového měření měly aktivované infra přisvícení (snížená viditelnost, noc).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Valentine One + laserova rusicka (Blinder X-Treme M45 nebo podobna) je nejlepsi reseni pro CR. Na usekove mereni je nejlepsi GPS s POI s polohou kamer.

U Peugeotu pozor ! Spousta modelu ma atermicke (pokovene) skla, takze klasicky prenosny antiradar pro umisteni na celni sklo prisavkami nelze pouzit, protoze je citlivost za pokovenym sklem vyrazne snizena. Resenim je pak predelani Valentine One na pevnou sadu nebo pouziti Beltronics 975R.

[upravil dne 3.8.2007 martin1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...