Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ČEŠI JSOU PROSTĚ BÁJEČNÝ NÁROD....


Netopýrka

Recommended Posts

:myslim Na základě zážitků z posledních pár dnů nabývám dojmu, že žiju nejspíš v nějakém Absurdistánu... rozhodla jsem se založit toto vlákno, abych si měla kam ulevit na občasnou (nebo spíše dosti častou ?) přiblblost některých našich spoluobčanů....

Ačkoli pracuji ve společnosti, která dělá všechno proto, aby do země nalákala co nejvíc zahraničních návštěvníků, musím říct, že SE NĚKDY STYDÍM ZA TO, ŽE JSEM ČECH! :mad:

Nedávno jsem byla svědkem toho, jak řidič v autobusu na letiště řval do idiotů na zahraniční turisty.... nerozuměli, co jim říká (česky - světe div se!) ... bohužel idiot je slovo mezinárodní, nechtějte vědět, co si pak o Češích říkali a hádejte, přijedou sem ještě někdy? A doporučí návštěvu Čech známým?...

.... včera jsem jela tramvají z Míráku a ačkoli nebyla nacvaknutá jako obvykle, nedostala jsem se vůbec k turniketu, abych si štípla lístek - na požádání chlapíka, který blokoval téměř celé vstupní dveře, aby kousek ustoupil, mi řekl NE a nehnul se ani o píď.... naštěstí pán vedle něj byl slušnější a za dvě zastávky jsme si už mohla štípnout ... co by to tomu obrovi línému udělalo, ty své dva metráky pošoupnout o kousek stranou?

.....v pátek jsem na mezinárodní přehlídce v dosti luxusním prostředí lapala po dechu, když jsem viděla dva Čechy ŽRÁT nabízené občerstvení, jednohubky z tácu servírky brali oběma rukama aspoň po čtyřech a první dávku si narvali do pusy, aby mohli hrábnout do tácu ještě jednou.... vedle mě stál jeden Ital a nezmohl se ani na slovo .... muži přišli v propocených košilích bez saka, ženy nezůstaly pozadu: na společenskou akci od osmi hodin (to zřejmě všechny pracují do 19,30) dorazily povětšinou v sexy letních tílkách, zavinovacích sukních nebo letních kytkovaných šatech, ideálně s žabkami na nohou, neupravené, upocené, rozdrbané .... na to, aby bylo poznat, kdo je Čech a kdo je cizinec, jste ani nepotřebovali slyšet, co říkají ....

zaplaťpánbůh, že čeština NENÍ mezinárodní jazyk a z cizinců ho umí málokdo, tím se dá naše pitomost aspoň trochu zatajit ....

...dnes ráno jsem 30 minut hledala místo k zaparkování, když jsem ho našla, najela jsem si, hodila blinkr a začla couvat.... viděla jsem ve zpětném zrcátku, že Favorit jedoucí od světel za mnou nějak zrychluje a světe div se, zapíchnul to čumákem na moje parkovací místo, celý zadek měl v silnici... ukazovala jsem na něj, ať mi to uvolní, že parkuju, a od spolujezdce vystoupil chlap, který šel, mlátil na mé okno u spolujezdce, tak jsem stáhla okýnko u sebe a zeptala se, jak se to chová....začal na mě řvát, že hledá místo už hodinu a kam JÍ má dát (rozumějte manželku ve Favoritu). Řekla jsem mu, že mě to nezajímá, že jsem si to místo našla a chci zaparkovat....začal mi nadávat do pí*, kur**, dě***, posílal mě do všech pr*** světa, prostě idiot... odešel od mého auta a navigoval tu kačenu, aby najela na chodník....evidentně nebyla moc jistá a já nechtěla mít nabourané auto, tak jsem to vzdala.... prostě s takovýmto typem lidí to nemá cenu....mít plečku, klidně mu do toho rezavého křápu nacouvám, takhle bych přišla akorát pozdě do práce a poničila si auto.... nemá to cenu...:roll

Teď jsem si byla koupit svačinu a na botě mám nalepenou žvejkačku od nějakého dobytka.....

Budou tady někdy žít jen normální lidi??? :(:(:(:(:(:(:(:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbců je na světě hodně ale nejhorší je srážka s nimi!!!!!!!!!!!!!! Chce to prostě klid a nehádat se s blbcem a myslet si svý. Ale někdy to opravdu nejde!!! A jak se říká, jedním uchem sem a druhým ven. Někdy zůstává rozum stát nad některými lidmi stát. Někdy se opravdu zastydím, ale jsem na druhou stranu hrdý, že jsem Čech!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to všude stejný,žiju ve Švýcarsku,lidi tu jsou samý úsměv,když jsou v práci,tak nejsou nasraný,na silnicích si nepředváděj,kdo je bohatší a má silnější auto atd.Ani nemám strach nikde zaparkovat,když se vracím k autu,tak vím,že tam bude a bude všechno v autě,nemusím přikrývat plato kvůli reprákům.:super.Když jedu do čech,tak už si cestou říkám,jestli pojedu zpátky autem,nebo autobusem.Přijdu do krámu a mám špatný pocit,že moc prodavačku obtěžuju,že po ní něco chci.Dokud lidi budou myslet sami na sebe,tak to nikdy nebude dobrý.:bojim

[upravil dne 29.5.2007 olda]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TERAZ JA SLEDUJEM SLOVAKOU U LEKAROU JE TO TIEŠ DOBRE POKUKANIE A NAJME NAŠI ROMOVIA SKUS SA OZVAT ŽE PREBEHUJE VRADU NO HOLD LUDIA SU ASI SKORO VŠADE ROVNAKY

[upravil dne 29/5/07 ZILA]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: komisar

znám to z večírku kdy jsme se setkali jako přátelské posezení a to by jste se divili jak si lidi cpali do igelitky chlebíčky a kafe to sebrali celou konvici aniž by vrátili.

Kdo videl ucastniky zajezdu? Ty hnedy podsalky okamzite vracejte :roker:roker:roker :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: olda

Není to všude stejný,žiju ve Šcýcarsku,lidi tu jsou samý úsměv,když jsou v práci,tak nejsou nasraný,na silnicích si nepředváděj,kdo je bohatší a má silnější auto atd.Ani nemám strach nikde zaparkovat,když se vracím k autu,tak vím,že tam bude a bude všechno v autě,nemusím přikrývat plato kvůli reprákům.:super.Když jedu do čech,tak už si cestou říkám,jestli pojedu zpátky autem,nebo autobusem.Přijdu do krámu a mám špatný pocit,že moc prodavačku obtěžuju,že po ní něco chci.Dokud lidi budou myslet sami na sebe,tak to nikdy nebude dobrý.:bojim

[upravil dne 29.5.2007 olda]

[upravil dne 29.5.2007 olda]

Souhlasim, stacil mi jeden den v Nemecku :roll:roll:roll

Proste jiny svet :bojim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V neděli jsem měl nutkání také něco podobného napsat, ale pak jsem si řekl, že je to zbytečné. Ale zkusím to nyní:

Jedu po dálnici běžnou cestovní rychlostí (130 km/h). přede mnou jede dodávka cca 110 km/h. Tak vyhodím blinkr a začnu předjíždět. Najedou dodávka prudce a bez blinkru uhne doleva. Na toto jsem už zvyklý, takže jsem ani moc nenadával, jen jsem přibrzdil auto. Nejvíc mě ale nas..l důvod, proč vjel do levého pruhu. Jeli jsme právě kolem dálniční křižovatky, kde přijíždělo auto. Ten řidič dodávky je tak strašně "milej a ochotnej", že uhnul do levého pruhu, aby tomu, kdo najíždí na dálnici uvolnil místo. Takže aby jednomu uvolnil místo, které uvolňovat nemusí, tak vjede do cesty druhému, kterého ohrožuje v jízdě.

Uvolňování pravého pruhu, když někdo na dálnici najíždí je velmi pěkné a ohleduplné. Já to dělám taky. Ale nemůžu si kvůli tomu dovolit omezit či ohrozit někoho jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

trundiku, nic si z toho nedelej, me se uz nekolikrat stalo, ze nejen ze mi blbec vjel do rychleho pruhu, na to si davam celkem pozor, ale navic schvalne zacal i brzdit, asi aby mu to predjizdene auto ujelo dal... a jeste mi potom ukazoval politicka gesta stylu jsi jednicka.

2netopka: burany najdes vsude...

uplne stejne jsem s parkovanim narazil v Aix an Provence, akorat misto omlaceneho favorita to byl mene omlacenej citroen.

atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když potkám prodavačku nebo prodavače, kterej je ochotnej se mnou o nějakým výrobku pokecat a být u toho příjemnej tak mám pocit že bych měl udělat oslavu s ohňostrojem.

Mě osobně strašně štve neochota a nezájem zaměstnanců.

Tak sem se taky vyzpovídal :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, chtělo by to tak na jeden měsíc "divokej západ". Bouchačku a vystřílet to :D Sice by to odneslo i pár "normálních" lidí, ale když se kácí les ...

Já třeba nechápu hovádka, co jedou celou cestu do práce s dálkovýma a nebo předjíždí na 40, kde je navíc plná čára a vše se odehrává 50m před křižovatkou ... Pak tě zastaví "tlustá prasnice" obecní policie, žes jel 44km/h a jak si to představuješ když je tu zóna 40...

JJ, zlatý časy, když tě někdo nasr., tak jsi vzal pistoli a wodbouch si ho :D (teda pokud si byl dost rychlej - Call of Juarez:aut)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemám ve zvyku někde ventilovat moje názory, ale Netopka mi natolik mluví z duše, že musím reagovat. I já zjišťuju, že poslední dobou se čím dál tím častěji rozčiluju kvůli absurdním situacím a lidem, kteří je způsobují. Několik klasických případů:

1) čerpací stanice: nejmenovaná Selebrita již dávno po zaplacení blokuje stojan a telefonuje. Blikám, troubím, turuju motor a nic. Zajedu před něj, řadím zpátečku a pomalu najíždím. Teprve poté se milostivě obtěžuje odjet od stojanu. Stojan není odblokován, po chvíli gestikulování a mávání se obsluha obtěžuje stojan vynulovat. Platím, respektive stojím ve frontě u jediné pokladní, ačkoliv pokladen je tu hned několik. U jedné z nich si zbytek personálu vesel švitoří. Tečou mi nervy.

2) provoz na silnicích: škoda mluvit, sbírka prasat a dobytků, kteří první měsíc po začátku účinnosti nového zákona jezdili jako beránci a nyní už jim otrnulo. Trestné body? Výsměch. Dodržuju striktně předpisy, především rychlost a stává se ze mě lovná zvěř, riskuju svoje zdraví a auto, protože ostatní na to s...u zvysoka. Jeden příklad: dojíždím na červenou, ZPRAVA mě předjede auto a PROJEDE na ČERVENOU!

Podotýkám, že jakožto Pražák mám tu čest vychutnávat si opravdu to "nej" ze stinné stránky lidských povah a chování. Nakonec jsem došel k jedinému závěru: být furt ve střehu, nikomu nevěřit a očekávat od lidí jen to nejhorší. No a samozřejmě se pak nekompromisně bránit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Netopírka: tak ten poslední zážitek s parkováním mám taky za sebou, od té doby mám v autě zatraceně velký kykan co se nezalekne kdejaké sady pneumatik (já ty hajzlíky vyučím a je mi naprosto volný kde si budou v 9 večer v sobotu na parkovišti u marketu shánět sadu kol) Kdo se neumí chovat, nebude jezdit.

Pěkně napsaný, zajímavé postřahy, příběhy bohužel zachycující stav společnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...