Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cocpit spray


Michal.B

Recommended Posts

ja používam vlhkú handru a hlavne keď je to chladné, pekne to utre myslím že to je to švédska utierka alebo tak nejak slúži dobre:)

jeden pán mi ešte radil na pumpe že používa detské utierky na zadok nejaké veľké balenie 70 ks, že to pekne vonia a je to dobré,

[upravil dne 24.5.2007 mirec.dk.406]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja pozivam tiez nejaky kokpit spray, a nie najlacnejsi, ale ten efekt, ktory spominas, mi tiez chyba. Je to pekne, ale mierne matne. Ked som autak kupoval v bazare, mal na palubke nieco, co sa velmi pekne lesklo a vyzeralo to ako nove. Aj som sa pytal manika, ze co to je a on len ze je to nejaky silikonovy olej, ale za svet nechcel povedat co presne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já používám a mohu ho doporučit kokpit spray od firmy RIWAX myslím, že se jmenuje MULTI-BRILL (na doporučení používám i jejich vosky) :super. Jsou to ty přípravky, které se používají na myčkách (oni to však berou ve větším balení). 0,5l s rozprašovačem stálo sice něco přes 300,-, ale stačí trochu nastříknout na plast, rozetřít a je to jako nové (spotřeba malá). Použití i na pneumatiky a všechny plasty, odolné proti UV.

http://www.riwax.cz/pages/katalog/cist_guma.htm

Použil jsem to před více jak dvěmi měsíci a je to pořád lesklé. Chlapík co mi to prodával povídal, že to po něm chtějí hlavně v autobazarech kde auta dlouho stojí tak aby tam každý měsíc nemuseli někoho posílat, kdo to přelešťuje.

Získání jejich výrobků funguje tak, že si na jejich stránkách najdete nejbližšího prodejce (dělá celý kraj) a s tím se mailem nebo telefonicky domluvíte kam Vám to má přivézt (většinou jezdí po všech benzinkách, takže do každého města). Přijede s autem plným prostředků a tam si každý vybere co potřebuje. :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: OK406

Je tam mnoho zboží a produktů, ale nikde jsem nenašel ceny.:(

O cenu ke konkrétnímu produktu napiš oblastnímu prodejci nebo přímo na centrálu. Dali mi taky brožuru s cenami, ale mám ji na chalupě takže ji nemohu oskenovat a poskytnout k nahlédnutí :(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Používám pěnu od Armorolu a lje to lesk jako blesk. Mají to snad na všech ČS OMW. Ale přes léto většinou (podle nálady) vezmu houbičku (čistou), namočím ve vodě s troškou saponu, a pěkně hloubkově vyčistím i ty póry na palubce. Bělání u většiny sperů je z důvodu nehomogenity hnacího plynu. Rychlým odpařováním po nanesení materiál zbělá a je pak docela problém to odstranit. Některé přípravky dělají také takový nepřijemný mastný film. I když je na plechovce napsáno antistatický, přilepí se daleko více prachu, než na pouze vodou a hloubkově vyčištěnou palubku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...