Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ŽELVA jménem P106


EliM

Recommended Posts

Ahojky, tak konečně se mi podařilo dostat fotku (jako ikonu) te mé želvy do PC.

Takže až potkáte na cestě super zelenou 106-ku, tak to budu s největší pravděpodobností já.

Jen jsem se chtěla pochlubit :D :D :D :D :D

Mějte se fajn.

EliM ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JUUUUUUU To je hezka stosestka. Zdravim koleginku. Nekric, ze je lina ja mam litr Itinea. Stejne bych byl radeji kdyz by fsichni clenove museli mit tinitko s napisem PEUGEOT CLUB :-)

[Editován dne 5/9/03 Smrada]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D:D:D:D já byla zvyklá na 205GTi, takže teď sešlápnu plyn a nic, ale neva ... 106-ka se mi líbí víc (teď jsem asi naštvala 205-káře, pardooon) a hlavně je novější :P:P:P a až spravím ty poloosy, tak bude i lépe jezdit, už těším, zatím z ní nevymáčknu víc než 115km/h, od 110 výš kope do volantu, takže vyměnit poloosy a nechat seřídit, ale kde brát prachy a čas a nekrást :( ?

EliM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drahá ELiM, přemýšlím, že bych pro manželku vyměnil jejího starýho Pížu 205 za nějakou 106, ale nevím - 106 se mi zdá uvnitř tak nějak malá, menší než 205... Ovšem koukám jen zvenčí. Tys jezdila v obou - jak je to s pohodlím kvůli vnitřnímu prostoru ve 106 oproti 205, prosím?

S díky G.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Garfield:

Ahojky,

jakožto z pohledu řidiče nemohu soudit, kolik vnitřního prostoru mají spolujezdci, tak se pokusím napsat nějaký ten postřeh z pohledu řidiče :)

Jsem dost vysoká (176), takže mi trošičku vadí menší výška vozu. Když se narovnám tak mi nad hlavou zbývá tak 5cm, což mě trošku rozčiluje, ale jinak při jízdě mi to nevadí (nikdo nejezdí narovnaný) :D:D:D, jinak všechno je tak pěkně po ruce, když jsm chtěla řadit za pět v 205-ce musela jsem se dost předklánět, ve 106-ce je řadící páka kratší a zapadá lépe.

Kufr mi přijde stejný, na šmejdění po nákupech zcela vystačující, na dovolenou pro čtyřčlenku asi trochu malý :D:D. Do zadu se leze blbě jak ve 205-ce tak i ve 106-ce. I když jsme už jeli na Slovensko ve čtyřech a to jsem vzadu vezla ta?ku a to je pěkný hroch :D:D:D

Jinak já to měnila hlavně z ekonomických důvodů. 205-ka si vzala při živější jízdě svých 10l a 106-ka si řekla jen o 6l, což je podstatný rozdíl, jízdní vlastnosti bych neporovnávala, to by na plné čáře vyhrála 205-ka. S tou se dalo předjíždět :D:D:D.

Nevím jestli Ti to takhle stačí, každý Peugeotek má svá + i -.

Měj se fajn a hodně štěstí v rozhodování.

EliM

to myslikovjan:

fakt se Ti líbí? mě se všichni smějou, jako že, ber žábu a jedem, nebo, nechceš si ten bonbonek zaparkovat jinam, taky už jsem slyšela něco o hrášku, prostě moje původní oslovení \"porsche\" se nechytlo

:D:D:D, ale zase mě na cestě nikdo nepřehlédne! Takže až kolem vás profrčím neuvěřitelnou rychlostí, tak mávejte, trubte a blikejte :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nic si z těch přezdívek nedělej, já když si koupil tu svojí dieslovou 306 tak všichni kamarádi si začali dělat srandu kdy zas přijedu s tím svým traktorem apod. Jinak brácha si koupil Opla Corsu v sytě zelené barvě a okamžitě se ujala přezdívka žabička a? se mu to líbilo nebo ne. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... no jo \"bonbonek\" mě trošku naštval :mad::mad::mad: , ale jinak si trvám na svém \"porsche\" a komu se to nelíbí, a? jde klidně pěšky, nebo použije MHD (kdyby někdo tuto zkratku neznal, tak to znamená Městská hromadná doprava, to jsou takové ty stroje na kolejích a velké smadící krabice na cestách, co z toho lezou lidi a nečumí na cestu :D:D:D:D:D:D:D).

EliM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam cervenou a semtam na ni vozim 2m vysokou antenu na vysilacku a me se zase smejou, ze mam jednohubku nebo auticko na vysilacku. Ae takova ZABUSKA.... Vzdyt je to pekny. Mimochodem ja mam 192 cm a vejdu se tam. Dozadu uz ale ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Smrada:

192cm??? úplně Tě vidím, jak se tam soukáš \"přikrčit a mírně zaklonit, jako za dělo\" :D:D:D.

Proč sis kupoval 106-ku se 192cm výšky?:o:o:o Ale zase máš vevnitř všechno po ruce, že jo?

Ten kámoš, co mi spravoval tu 205-ku má rovné 2m a něco málo přes 100kg a celkem nadával, že se tam nemůže vejít (sport.sedačky), tak už se těším, jak bude řvát, a soukat se do té 106-ky :D:D:D:D:D:D.

Ale červené autíčko s anténkou bych brala, nemá puntíky? Náhodou u nás v Ostravě stojí červená 205-ka a vzadu má velkým přes cele sklo \"BERUŠKA\", není to náhodou někdo z klubu???

EliM (žabča)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ehm.... no ja nevim, ale nikoho takovyho jsem jeste v klubu nepotkal :)

A ted me napadlo, kdyz se vyhazou zadni sedacky, tak tam je pak i dost mista na spani...... Pravda rodinne auto z toho nebude, ale to neni uz tak a aspon ti nikdo nebude rikat, ze ma vzadu malo mista :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...tak to nevím, ale spát bych tam asi nechtěla, na to máme ještě W-transportéra, tam by se přespat dalo, takže taky proto jsem ještě možnosti kufru nezkoušela na maximum, na nákupy jezdíme transportérem :D:D:D.

Ono na to, že jsme v domácnosti dva a máme čtyři auta (P106, P205,Š-pickup a w-transportér), tak nouzi o kufry nemáme.

Takže spíš než nákupní taškou bych 106-ku nazvala přibližovadlem :cool:

EliM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... jo, jo, Ostrava to rodné město mé ;) ,

... klidně blikej, ale bacha, po Ostravě jezdí ještě jedno takové (ale né tak hezké :D:D:D), takže uvidíš, buď budu blikat taky (modrá metalíza mě určitě zaujme), nebo si ten druhý neš?astník bude klepat na hlavu :o:o:o

Koupila bych si stínítko s logem, nebo alespoň nálepku klubu, ale nechce se mi čekat, než se nasbírá dálších třicet lidiček na objednávku :mad::mad::mad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... jo pozornost budím, jestli zaslouženou to nevím, děsně mě štvou lidi, co stojí na křižovatce a svítí jim šipka do prava a oni si čekají na zelenou, jo a taky lidi co lezou mimo přechod, takže troubím a blikám a tak ... jinak černá bude asi o něco decentnější, než ta moje zelená :D:D:D

Proč není nějaký sraz v Ostravě, nebo někde v blízkém okolí ??? Já chci poznat taky takové blázny do peugeotů, jako jsem já!

... tak jo, na cestě budu mrkat na modrou metalízu 405 sedan a taky na bílého uřvaného \"pežotka\" :D:D:D

EliM (žabča)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... srazy tady bývají, jenomže většinou jenom tuningové a to bych tam se svou 106-kou vypadala poněkud blbě :(:(:(, jelikož na tuning nejsou prachy, takže zatím vrážím pod kapotu a ne na kapotu ... a navíc některé ty okapotované vraky s 15\'\' koly jsou k smíchu (škodulky a tak ...), víc kitu (nebo kytu, teď jsem trochu zmatená) než plechu, to je děs!

EliM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...