Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde koupit Devil


martin106S16

Recommended Posts

Ajaj, tak to Devil nebude:(, ale nešel jsem za hranice galského kohouta, to musíš ocenit.;), je to Clio Sport 2.0 rv.2000. RC je podle mně nejhezčí hothatche současnosti, to stopro, zatim jsem ho neřídil takže nevim ale v Autocaru to nějak propadlo v testu na Rockinghamu, moje typově 7 let stará 106 mu nedělila necelou sekundu...Není něco špatně když má o 62 koní méně? Ale má zase spoustu jinejch předností, je to dobrej Pugy. Z Clia mám fakt radost, trochu mi to kazí skutečnost že mám teď zlomenou nohu, takže teď dělám co-pilota, ale jinak je supr. Hlavně zvuk, brzdy a výkon (jede 240!!! uf) Vrá?ovy jsem to pak nabízel za 160, ale stejně nic, přiznam se že jsem to pak prodal ještě trochu levnějš, ale vytáhnul jsem si z toho všechno upravený.;) Jemu jsem to nabízel komplet. Nevíš proč prodává maxíka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

clio je dobry... nejel jsem v nem, ale na oko je fajn. hlavne po tom faceliftu, ma peknej cumak... na me ma moc prikre skosenou zad a ten oblucek nba konci strechy se moc rychle svazuje k zemi,a le proc ne...

vrata to neprodava, jen o tom uvazoval, ze by vzal lepsi feldu 1,6 a tohle pustil. ale potom, co to zboril a predelava to, tak je to uplne nove auto. navic ta felda co po ni sel neni uz na prodej a tak si maxika necha jako fajnovku, ale spokojenej s tim neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...