Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Krasny zazitek z Nemecka


f3Rd@

Recommended Posts

Tak jsem se pred 2 hodinama vratil z Nemec a jel rovnou do prace. Aspon ze vam muzu popsat jake to bylo... Jak to vsechno krasne zacalo, tak se to vsechno krasne zkurvilo (pardon).

Vsechno to zacalo jednoho krasneho dne, kdy si kamos vyhlidl auto v Nemecku, nedaleko Bremenu. Po zarizeni nejakych formalit a rezervaci vozu, diky ktere jsme se dozvedeli ze ve ctvrtek meli svatek, takze by jsme jeli zbytecne, jsme se vydali ve ctvrtek vecer na cestu. Cesta byla dobra, pocasi nam pralo, v rizeni jsme se stridali, pospal jsem si krasnou pulhodinku. V Dubi jsme okoukli holky :super a rano v 7 jsme bez nejakych vetsich obtizi dorazili na misto. Auti uz na nas ceaklo, krasna cerna metla pokryta ranni rosou, letme zkouknuti, kladne zhodnoceni. Pak nasledovala exkurze po mestecku, mimochodem kdyz pojedete kolem Visselhovede, tak se stavte ne navstevu - maji to tam pekne. Kdyz opadla rosa, zkouknuli jsme znovu auti a zacali nachazet prvni nesrovnalosti (skrabance, tukance atd.). V pul 9 jsme vzbudili majitele, ktery nam oznamil ze otvira az v 10, ale ze prijde uz za pul hodiny. Prvni nepochopitelnost ze jsme si to nesmeli zvednout! Projet to neslo - nemel nahradni znacky, tak jsme lezli pod auto a projizdeli to na parkovisti. Nakonec jsme auto shledali vhodnym, pan z bazaru nam jel zaridit prevozni znacky a zaridit pojisteni. Zatim jsme jeste zasli zadara do italske kavarny. Pak jsme prisli zpatky do bazaru, dali znacky a vydali se k domovu. Zase jsme najeli na dalnici smer Hanover z Hanoveru ze pojedem na Magdeburg, ale chybicka se vloudila... Chybely ukezetele, takze jsme zkoncili v Hanoveru, cely jsme ho projeli, kolem zoo nekam do lesa, tam se otocili , cely nazpatek a uz jsme se motali ve vesnickach, vzdycky jsme meli presny plan kudy, ale vzdycky jsme dojeli jinakm, zkratka po 4 hodinach hledani cesty jsme byli zpatky na dalnici a ve spravnem smeru k domovu. Pred hranicema jsem mu jeste pujcil povinnou vybavu. Hranici jsem projel prvni, a on za mnou. Zastavil jsem kousek dal a koukam, jak uz si ho berou bokem a neoc resi. Kdyz jsem prisel a zjistil co, tak jsem myslel, ze me klepne! Tak pojisteni ktere nam pan majitel bazaru udelal plati jen po nemecku a jelikoz byl patek asi 22:15, tak uz jsme ho v CR nemeli sanci uzavrit. Tak bud zpatky do Nemecka nebo odtahnout, nakonec jsme to "nejak" udelali, prez hranici to proslo ale kdyby nas chytli dopravaci, tak je to o papiry a az 50 000,- pokuty. Takze cesta z Teplic do Brna byla velmi strastiplna a velmi se policiji vyhybajici se. :(

Nez jsem to stihl dopsat tak je 13:15, takze to pisu po chvilkach asi 5 hodin. :) Jinak se tesim az se vyspim!:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U Hannoveru cestou zpátky je třeba se držet na Berlín, byť je to nelogické. Taky jsem tam poprvé sjel, ale zajel jsem si asi o 5 minut, protože mi bylo divné, že jedu najednou na Frankfurt.

S prevozkama se zlutym pruhem jsem hranice projel 3x, vzdy jsem si cestou zavolal na pojistovnu a nechal na hranicni prechod, pres ktery pojedu, nafaxovat doklady od povinneho ruceni na VIN. Sice to neni uplne ciste a problemy by, kdyby chteli, mohli delat taky, ale proslo to.

Co jste to privezli?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, na Berlin jsme to pak zkusili a byli to ono. Jinak jsme na zapade ve meste videli lisku, jak jde po ulici a v tlame ma asi 3 parky... :D

A krasne to bylo na D1, kdyz se na aute pred nama rozsvitili majaky a STOPka, myslel jsem ze to mame zpeceteno, ale nastesti stavili nekoho jineho, kazdopadne vam tento pocit nepreju!

A mala rada na zaver? I kdyz nemci nerozumis, 2x si over jestli to co ti dal je to co chces.... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...