Sign in to follow this  
Followers 0
hanschenL5

problémek...

4 posts in this topic

ahoj!Prosimvás potřebuju radu...mám 406 2.0Hdi a mam problém pravděpodobně s turbem!Vždy když vytočím motor aby seplo turbo(myslím něco kolem 2000ot/min:myslim)tak tubo krásně zapíská jakmile však plyn povolím,vyjde zpod motoru zvuk,něco jako prasklá hadice či co...a navíc o pár desetinek vzrostla spotřeba,ale to si nejsem jist zda to s tím souvisí...děkuji

Share this post


Link to post
Share on other sites

Může být prasklá (nebo rozkousaná od kun) hadice sání, pak to přisává falešnej vzduch. Chce to pořádně projít a zkontrolovat i spoje :super

EDIT: Turbo nespíná, zvyšuje plnící tlak ;)

[upravil dne 13/5/2007 Dundee]

Share this post


Link to post
Share on other sites

A nebo je taky mozne ze ti pomalu ale jiste odchazi turbo.....kolik mas najezdino?

Share this post


Link to post
Share on other sites

najeto mám 115000km ale já to moc nehonim...jezdím spíš tak,že si tu jízdu tak nějak užívám...:cool:Je to znát i na spotřebě-6.0l/100km!Ale spíš to bude nějaká ta hadice.Zítra skočim na rampu a skouknu to!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.