Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

montaz vyhrievanych sedadiel


denoo

Recommended Posts

Zatím jsem žádné vyhřívané sedačky u 206ky neviděl.

Ale asi by se to dalo udělat - rozebrat původní sedáky a narvat pod opěradla nějakou univerzální vyhřívací sadu. Dořešit samostatné napájení a někam šikovně umístit spínač.

Otázka zní - je to vyhřívání k něčemu dobrý? (jasně, že v zimě je to fajn, ale byla by s tím docela drbačka) A kolik stojí homologované vyhřívací sada?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

naco chces homologizovat sedadla ? Inak sedadla sa montuju aj original do 206 tiek aj ked ja som tiez z toho prekvapeny, tu mas odkaz a pozri foto kde su cupliky na to . http://www.tuning.cz/zoom/AG0486/28.tng pekne nie ? :) a co som prekvapeny naviac, tam kde idu cupliky na foto, mam tam predpripravu na to, dva volne konektory tvaru stvorca, jeden konektor ma 4 kable, a naco ine by tam boli ako na sedacky, nic ine sa tam nedava. A co viac, sedacky mam robene tak, ze sa da odtiahnut cas sedacky kde sa opieras dolnou castou chrbatu o sedacku, pekne je tam priestor na vyhrievanu sadu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4800 za sadu je myslim v pohode, kupim vypinace original v peugeote a myslim nemoze s tym byt ziaden problem, uz len namontovat. S tymi vyhrievanymi sedadlami , nemyslim ze su len v rc verzii, videl som viac inzeratov na 206 klasu napr hdi kde boli vo vybave vyhrievane sedadla. A hovorim, sedacky mam tak robene, ze sa da operadlo vodicka pekne polka odtiahnut, tam strcim vyhrievaci vankus a je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bol som v peugeote dnes, takze original vypinace 2x 1400sk,- + plast okolo nich original 250 sk,- , no a potom ich dat firme co robi sedacky s vyhrievanim a je to, som pisal s jednou firmou a vraj neni problem a pouziju original knofliky, cize to moze byt fajin. Co sa tyka palubaku, povedali mi ze jednemu to robili ale musel mat packy uz novsie, to jest gulate (smerovkova ...) a tie starsie typy, vraj si to moc nevie predstavit a bolo by tam nutne menit viac veci, riadiacu ... , to mi hovoril jeden mechanik odtial lebo on to uz robil komusi doma. Asi je ta sanca velmi mala, ak sa do toho niekto pusti a podari sa, tak potom budem ten co bude druhy s palubakom a rokom vyroby mensim ako 2001 :roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.9000.cz/oddeleni/35-tempomaty

Tempomat můžeš dát i univerzální, je jedno jestli se montuje do Trabanta nebo P-206. K univerzálnímu tempomatu jsou k dispozici různé ovladače - jako páčka vlevo nebo vpravo od volantu /jak kdo chce/ nebo ovládání na přístr. desku / méně vhodné/ nebo na řadící páku. Dával jsem podtlakový tempomat s ovládáním na řadící páce do Peugeot Boxer a fungovalo to dobře, majitel je spokojen.

Montáž tempomatu není jednoduchá, je docela náročná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

heh, takze mam dobru spravu, aspon pre tych co maju GTi 206 ky, kedze predpokladam ze kazda ma spravenu pripravu na vyhrievanie sedadiel. Dosli mi origos peugeot 206 tlacitka, priprava co sommal tak som zapojil do koncovky do tlacitiek, a funguju , po zasvieteni svetiel sa ikona sedadla rozsvieti, po nastartovani motora a zmacknuti tlacitka sa rozsvieti ziarovka co signalizuje zapnute vyhrievanie. Takze uz len hodit podusky a vlastne ziadna kabelaz sa nemusi robit. Pozeral som vcera u kamarata co ma 206 ku 1,6 16v a ten tam napr tu pripravu nema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: denoo

no ta cena je bezkonkurencna, ked ja ale chcem to napojit na tie origos vypinace nech to aj vyzera tak ako ma, do zapalovaca nechcem davat ziadne spotrebice okrem zapalovaca a nabijacky na mobil, bohvie ci by isli pripojit dako po prerabke aj do vypinaca...

No, zapojovat to do cigarovýho zapalovače je nesmysl. To se musí dotáhnout nová kabeláž (napájecí kablíky s pojistkou), na té sadě odcvaknout napájecí konektor (samec do zapalovače) a pospojovat. Spínací tlačítka už můžeš udělat jakýkoliv a dát je kam chceš (jen aby to zvládaly proudově). Origoš tlačítka by byly supr, ale ta cena je brutální.

Dál by mě pak zajímalo, jak je řešená ta levná topená sada. Připojím na to 12V, začne to topit.....a co se bude dít, pokud to zapomenu vypnout - začne mi hořet sedačka pod prdelí, nebo to má nějakou teplotní ochranu? Termostat? Dobrá hláška je : Výrobek je shodný s typem schváleným MD ČR, č.osv. 2690. Záruka 24 měsíců. Takže tzn, že tento produkt není schválený?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...