Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Budu majitelem 407


Guest MMMMM

Recommended Posts

Za cca 3 týdny bych už měl být majitelem 407 2.0HDi 100kW verze dynymic. Potřebuji pár rad které chci sesbírat než mi auto bude po lesingu předáno.

1. Pro mě je nejbližší Peugeot Žatec a pak Teplice. Máte s nimi někdo nějakou zkušenost, přístup, poctivost atd.

2. Co vše bych měl od toho chlapíka který je ted majitelem 407 získat za informace. Myslím kody na radio, kod klíček a ještě nějaké dlaší?

Prý má 3 klíčky ale některý nejsou aktivovaný, musím prý do Peugeotu aby mi to zaktiovovali, co to znamená a kolik to stojí.

3. Dále by mě zajímalo jakou máte spoluúčast na havarijní pojistce. Mě nabízeli v kooperative spoluúčast 40 000Kč. Zdá se mi to dost, neměl bych uvažovat o menší spoluúčasti?

4. 17.4.2007 - byly vyměněny přední destičky a při 60000km (nyní 62000km) výměny oleje. Další výměna je napsána v 90000. Zajímal mě rozvodák a náplň do klimatizace a to prý nebylo nikdy měněno na to je ještě čas (rozvodák prý v 120 000km) Je to pravda? Máte někdo nějaké servisní limity tohoto vozu?

5.Má to xenony a já s tím nemám zkušenost, kolik stojí xenonová žárovka a jaké používáte ve své 407? Zeptám se blbě ale xenonx jsou lepší proto že mají větší světelnost?

http://www.adaz.eu/407.jpg

http://www.adaz.eu/407_1.jpg

http://www.adaz.eu/407_2.jpg

http://www.adaz.eu/407_3.jpg

http://www.adaz.eu/407_4.jpg

http://www.adaz.eu/407_5.jpg

http://www.adaz.eu/407_6.jpg

[upravil dne 9.5.07 MMMMM]

[upravil dne 9.5.07 MMMMM]

[upravil dne 9.5.07 MMMMM]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kód na rádio už neexistuje, rádio sa konfiguruje na VIN číslo auta.

Ak má 3 kľúče ktoré niesú aktivované stačí ísť do servisu (treba Ti aj kódovú kartu kde je kód imobilizéra) a tam Ti všetku kľúče nahrajú.

Rozvodový remeň na si pri tomto motori mení až na 240 000 km pri normálnej prevádzke auta.

Inak normálny interval medzi prehliadkami je 30 000 km čiže ďalšia prehliadka Ťa čaká až na 90 000 km (resp po dvoch rokoch).

Náplň do klimatizácie Ti meniť netreba kým všetko funguje ako má :super

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1.Musím mít tu xenonovou žárovku jako náhradní v povinné výbavě?

2.Myslíte že ceny ceny za práci všech autorizovaných dealerů jsou stejné, nebo si mám Teplice a Žatec obvolat a zjistit ceny za hodinu?

3.Máte nějakou zkušenost s příslušenstvím kam mohu přidělat Pocket s navigací? Spíše někam nahoru.

4.Jak je to s elektronama v zimě. Používáte plecháče nebo měníte pouze gumy. Jsou už elektrony nějak kvalitní a odolné proti soli?

5.Za to zaktivování těch klíčů se něco platí?

6.Lze CD přehrávač přehrávat i vypálená CD+mp3?(nyní to je ve verzi dynamic ale jestli to bylo i před 3mi lety)

Auto je 6/2004, servisované v Peugeotu se servisní knížkou, při 60 000 kontrola u peugeotu výměna oleje, palivového filtru, přední destičky, cena 400 000tisíc Kč. Výbava dynamic + alarm, To auto je používané více v létě v zimě používali jiné auto + dávají k tomu 4 zimáky gumy.

[upravil dne 10.5.07 MMMMM]

[upravil dne 10.5.07 MMMMM]

[upravil dne 10.5.07 MMMMM]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ja mam 407SW asi tyden a nechci byt spatnym prorokem, ale kdyz ja ho kupoval a projizdel, nekdy minule leto, zak mi prodejce rekl, ze radio s prehravacem na mp3 se tam dava asi posledni rok, takze si mslim, ze asi ne. Kam dat ctverecek s navigaci jsem uz taky resil a nevyresil, ma to tak silene zkosene celni sklo, ze neni kam prilepit ta prisavka s tim chapadlem, ale to nejak vyresim. Xenono nahradni si myslim, ze vozit nemusis, protoze si ho sam stejne nevymenis, mi teda aspon rekli v servise.

A jinak, urco budes s tim motorem spokojeny. Jak jsem ti psal uz do mailu je to podle me nejlepsi mozna volba a ja si taky pocital ty kalkulace nafta/benzin a vyslo mi ze se vyplati uz pri najezdu 10000km/rok. Pokud si to auti nechas asi 5 let. Ja ho tak hned menit nebudu a ani nechci. Je to skvělé vozítko a to ho mam sotva týden, jsem nadsen. Doufam, ze budu co nejdele.

Hlavne si to auto poradne proklepni a myslim si, ze by nebylo od veci zajet s tim nekam do Peugeotu at to hodi na zvedaka poradne ti to projedou. Nedej se odbyt a bud si u toho. Oni tam neradi nekoho nechavaji, ale kdyz budes neodbytny a trosku jim zasolis tak te tam nechaji... a za tech 1000Kč to stoji vedet co tam je spatne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja nevim jak to budes mit ty, ale ja mam jen 2, oba stejne a plně funkční....

A me to palene CD čte bez problemu. Cte mi to i MP3 pac mam ted asi 14 dnu stary model :), ale co mi trosku vadi, tak kdyz vlozis CD tak nevidis adresare na CD. Ukaze to prvni 1/x a nevis jestli tam je jeste nco nebo ne. Kdyz to dohraje prvni adresar tak to prejde na druhy a tak to hraje v poadku, ale ja mel Apline radio a tam to bylo vychytane a ted mi to celkem chybi. Nejradsi bych si ho dal i sem, ale bylo by to krkolomne a rozbil bych design stredove konzole. Nevim co s tim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

havarijko byva vetsinou kombinovane s kradezi napr. podle toho jak si zvolis..

pojistne se pocita z mnoha faktoru - kdo auto ridi, kde parkuje, stari vozu, puvodni cena vozu ale zejmena vybava...napr. takove xenony, vyhrivane sedacky, navigace atp. vsechno dost pridava..pro orientace napr. na C5 2.2 hdi v automatu z roku 2002 v plne palbe se vsim vsudy - kradez 15tis za rok, kradez + havarijni s 10% spoluucast cca 35tis...je to proste sakra hodne penez, takze si to dobre rozmysli... na csob pojistovna maji predbezny kalkulator, kde jsem to zkousel pocitat, tak se podivej a zjistis sam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Nevíte někdo kolik stojí na 407 loketní opěrka nastavitelná a jestli je to kůže.

Dále se chci zeptat, řeším kam se svým novým Peugeotem jezdit na servisní prohlídky, Teplice, Most, Žatec. Zajímavé je že pouze Žatec je autorizovaný. Je lepší to dát autorizovanému? V čem je zordím, jsou i cenově dražší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přišel mi od Peugeotu leták na 407 a ani Žatec není autorizovaný servis, je to pouze obchodní zástupce. Teplice aMost tam vůbec mezi zástupci není napsán.

Dále by mě zajímalo jestli nevíte proč ve verzi dynamic což je vyšší verze než executive jsou pouze látkové sedačky (také u nejnižší confort) a u executive jsou velurové sedačky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřebuji od 407kářů jednu informaci. V mém novém autě je alarm ale u generali se mě ptali, jestli ten alarm zablokuje vozidlo při aktivaci, prý je potom pojistka levnější, nevíte to někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...