Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

zkorodovaný zadní znak


jp

Recommended Posts

Všiml jsem si, že slabinou 406 je koroze lvíčka ve znaku na kufru, mam to já i ostatní 406 co jsem viděl. Nevíte co stojí v peugeotu nový přední, ale hlavně zadní znak na starý model, docela mě to štve se na to dívat, na vrakáči nevim nevim jestli nebudou mit uplně stejně sežrany, nebo poškrábaný??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj slabina to je , cena uz se tu resila, ten znak stoji docela dost, na presnou cenu bych se musel mrknout, ale nemam ted objednaci cislo a ani katalog ND u sebe. Zkus hledat v historii

Bohuzel na vrakacich taky nestoji vetsinou za nic

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: Pe.Tr

mam to taky zkorodovane a cena u domanskeho je cca 400,-

BREAK A SEDAN JE DOSTI VELKÝ ROZDÍL VE ZNAKU.U SEDANU JE TAM ZÁMEK VIZ OBR VÝŠE.U BREAKU JE TO OBDÉLNÍČEK JÁ JEJ KUPOVAL KDYŽ JEJ NĚJAKÝ MAGOR MI JE UKRADL JE SHODNÝ SE ZNAKEM 306 BREAK,CENA TAKY OKOLO 500:super

mam napad, zavarim si zamek kufru, dam si ho na dalkove odemykani odskokem, kdyz uz to muj novy alarm umoznuje a navrch placnu jen toho lva za 500 z breaku ;):D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to loni v létě renovoval ...

Celeou tu zpuchřelou fólii jsem sloupnul. Pořádně odmastil. Lvíčka jsem znova přebarvil chromovanou barvou, co mám ještě z dob modýlků letadel, a pak to celeý zalil silikonem. Zatím to drží a je to celkem věrohodný ...

Ale je jasný, že pro detailisty je to nepřípustný způsob opravy :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: komisar

tak to sis pěkně pohrál a co fotečka by nebyla pro ostatní aby byla inspirace??

Přiznám se, že jsem to nepovažoval za žádný veledílo, tak jsem to ani nefotil, ale můžu to o víkendu vyblejsknout ... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ono to vlastně zkorodovaný není. Jen ten znak je zalitej vrstvičkou bezbarvýho laku. No a pravě pod tuhle vrstvičku vzlíná voda a udělá to tyhle mapy. Stačí opatrně tu vrstvičku laku oloupat a lvíčka maximálně brusnou pastou přeleštit a je jako novej. Akorát zmizí ta svislá dělící čára.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: purkmistr

a je to lak nebo vrstva slídy

Tak to Ti neřeknu. Možná vrstvička slídy, protože to právě tvoří to půlení lva. Jsem to loni sloupnul a znak je pořád dobrej. Vypadá rozhodně líp než když tam byla ta mapa.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TAk muj znak vypadá takto, nevim co by se s tím dalo dělat. Zkoušel jsem sloupnout ten lak, jde to blbě a pod ním je to stejně fuj. Jde to sundat celý i s tím plastem ale pak zbyde celá stříbrná plocha, leda tam pak nalepit nějakou nalepku, jen je problem s tim tlačítkem.

post-0-14109595563128_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V zimě mi z Breaku ukradli zadní znak (byl krásný bez známky korozi a loupání). Už jsem to tu někde psal, že jsem si sehnal na vrakovišti jiný (původně měl stát 50,-, ale když viděl jak je špatný, tak mi ho dali zadarmo – vypadal tak jako na fotce od Purkmistra). Doma jsem sundal plíšek z toho plastu na kterém je, oloupal tu fólii (tam kde byla odchlípnutá to bylo hned, ale byly místa na krajích, kde dobře držela a trochu jsem při sundávání odřel i tu černou barvu), naleštil lva (tam kde byl zoxidovaný to moc nešlo, ale aspoň aby to bylo hladké), černou část obtáhnul centrofixou a celé to párkrát přestříknul bezbarvým lakem. Nakonec jsem to celé nalepil chemoprenem zpátky na plast. Není to takové, jako byl původní znak, ale na letmý pohled to nevypadá špatně a na další ukradnutí to stačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...