Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

imobiliser 406 pomoc


mirec.dk.406

Recommended Posts

mám veľký problém bol som 2 hod. doma potom som šiel znova do auta a už som neodišiel, strčil som kľúč do spínačky otočil do polohy M, všimol som si že mi ale nezasvietila kontrolka diagnostiky, naťukal som kód, vždy to potom zapípalo červená kontrolka zhasla a motor naskočil, teraz ostala svietiť aj červená aj zelená kontrolka, štartér točil ale auto nenaskočilo vôbec. skúšal som odpojiť aj baterku na 1/2 hod. a nič, kód som nemenil nič som s tým nerobil len to proste nejde, imoboliser ako keby bol stále zapnutý,

hľadal som aj na fore ale tam nič nie je, mám klávesnicu otváraciu vľavo ako všetky staršie 406. veľmi vás prosím poraďte, nedávno som vyriešil krokový motorček s pomocou fóra a teraz toto.:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: P607Olda

Asi zlomené droty ku klavesnici, tam, ako sa to hybe

Přesně. Měl jsem skoro stejnou poruchu. Rozeber ten šedej plast stáhni ze svazku kábliků tu punčošku a prohlídni drátky. Já měl zlomený 2.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Svítí při zapnutém zapalování oranžová kontrolka motoru ? Pokud by nesvítila při zapnutém klíčku tak někde chybí napájení počítače motoru. Vedle počítače motoru je dvojité relé, nemá zelené kontakty od měděnky? Pod akumulátorem vedou kabelové svazky, nejsou tam shnilé dráty ? Odšroubuj všechny velké otáčivé konektory co najdeš v motorovém prostoru jesli to tam není zelené a shnilé. Sundej i plastový kryt v levém blatníku jak to tam vypadá.

Prostě někde neco shnilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak,tak hnusoba neco takového tam bude. Je to přece jen ročník 1995 a každou zimu několikrát podvozek dostane nový nátěr salzbad. Já ty něšťastné zásuvky vždy ještě pořádně naolejuji olejem ze spreje, pokud nejsou zničené hnilobou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...