Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CO ZKONTROLOVAT - VYMENIT PRI KOUPI 405-ky 2.0 SRI ???


hribe

Recommended Posts

Pratele, nedavno sem si poridil 405-ku 2.0 SRI. Chtel byh vas poprosit, jestli byste se nepodelili o zkusenosti, na co vsechno bych se mel zamerit, nez s tim zacnu jezdit abych nenapachal abytecne naky skody ??? Jestli tam nejsou naky slaby mista - napr, termostat + tepl. cidlo, olej v prevodovce ... apd. Jinak je to '95 a ma to najeto 140 tis (pravda, zni to sice neverohodne, ale ja tomu docela i verim, ponevadz je to z D a je to v podstate jak novy). Taky by me zajimalo, jak je to s ROZVODAMA u tohohle auta ???

dik moc, hribe ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o aute nevim skoro nic, mam k tomu sice servisku, nicmene tam je posledni zaznam v r. '99 ;) na pocitadle je ted 140 tis., brzdy sem si zkontroloval (tomu jeste rozumim ;), chtel sem se kouknout na volej v prevodovce - hledal sem nakej kontrolni sroub - nenasel ??? S rozvodama je to teda stejny, jak u 1.9TD ci HDI - to ste me nepotesili ;) A ZADNI NAPRAVA ??? To vubec nevim, co mam zkontrolovat ??? Jeden borec mi vypravel co si o jehlovych loziskach - prihoriva ??? dikes, hribe ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to hribe: Jestil si to dobře pamatuji,tak když se postavíš pod auto,tak kontrolní šroub je směrem k pravýmu kolu, je zatím krycím plastem u kola. Zezadu je výpušťák. Když už ho budeš kontrolovat,tak by asi bylo dobrý,olej vylejt, kouknout jak vypadá, jestli v něm nejsou nějaký částečky a dolejt nazpátek. Ale je to celkem porod, hooodně blbě se to nalejvá.

K tý nápravě. Pokud tam nejsou maznice,tak si je tam dodělej nebo nech dodělat, ložiska pak vydrží mnohem víc, opravdu se to vyplatí. Francouzi na tohle trpí a pak ještě je celkem problém ze zadníma brzdovýma třmenama, často to zarezává a zadek moc nebrzdí, o ručce ani nemluvím :bojim

Jinak sem viděl fotky tvýho SRIčka. moc moc pěkný. Ať dobře slouží :super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to M.a.R.i : jo o tech maznicich premejslim, jehlovy loziska pry opravdu odchazej ...

- nemas kontakt na nakou firmu, kde by mi tam ty maznice dodelali ???

- nebo ono ja bych bych to mozna zvlanul i sam, na aute si hodne veci dokazu udelat, tohle sem ale nikdy nedelal a vubec ani netusim, jaky maznice kde koupit a jak to tam prispendlit ;) Ty sis to dodelaval sam ? nemas nahodou naky ilustr. fotky ? nebo bych se moh treba nekdy prijet mrknout a inspirovat se ;), jestli teda nebydlis moc daleko od Prahy ... - dik moc, hribe

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...