Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

centrál zamče a hned odemče


JirkaB

Recommended Posts

začal mi zlobit centrál, pokud zamykám auto dálkou na klíči, tak se zámky občas zamčou a hned odemčou, vyměnil jsem baterii a občas to dělá. Pokud auto zamykám klíček v zámku, tak je vše OK. Nevíte co by to mohlo být? Nějaký konektor? Kde všude jsou, že bych s nimi pohnul.

V klíči, kde jsou kontakty baterie jsem si všimnul že na místě dotyku s plošným spojem jsou kontaktní plošky trošku prodřené (mačkáním klíče) ale myslím že to kontakt má.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dík za radu je to dveřma, zatím nevím kterýma, ale asi řidič (nebo spolujezdez) Zajímavý, že pokud jedu, tak mi to otevřený dveře nesignalizuje, že by to mělo v zámku víc kontaktů? nebo to blbne jen při zamykání. Zatím nevím kde přesně, ale až najdu tak dám vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

tak jsem na tom pořád stejně, ještě jsem to nenašel, zkouším různý dveře a nepomáhá, občas už to nezamču ani klíčem, bez schematu zapojení to nenajdu, chtěl bych si překontrolovat spínače, jestli chodí, vypadá to spíš na nějaký konektor. Nemáte někdo schéma centrálu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Přesně tohle dělalo u manželčiny 206 na zadních pravých dveřích a byl to zámek dveří. Když jsem dveře domáčnul tělem a zamkl na DO tak to vydrželo zamkmutý, jinak hned celej centrál vyskočil. Klíčkem to šlo vždy v poho. Po výměně to bylo ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to urobí len vtedy, ak sa po naštartovaní uzamknú dvere - (doplnková funkcia autoalarmu), potom ak napríklad otvorím vodičove dvere a až potom vypnem motor, tak sa na zvyšných troch dverách automaticky odomkne, ale na vodičovych ostane ako keby zamknutý. Potom po zavretí dverí (keď chcem uzamknúť vozidlo) - zamkne a hneď aj odomkne. Musím ešte raz stlačiť tlačidlo na odomknutie, zamknutie a potom je všetko OK!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 5 měsíců později...

abych doplnil, mám to opraveno, dělal to zámek dveří řidiče. Ale nemusel jsem nic naštěstí měnit. Všimnul jsem si že mám vnitřní kličku v jiné poloze než ostatní, rozdělal jsem a dal táhlo do správné polohy, dá se přestavovat po zoubcích na táhle, který je pk zajištěno pružnou spojkou. Od tý doby mám klid a auto zamyká. Asi po zamčení to omezovala ta vnitřní páčka a bylo to někde na hraně 9 občas se kontakt spojil občas ne)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam problem ze boli menene zamky z dovodu straty kluca a prisiel som tym padom o dialkove... zamykam teda len klucom a ked chcem zamknut tak hned mi odomkne, ako keby neboli zavrete niektore dvere... jedna sa o 406 coupe

dverove spinace su ok, vidim to na zamky ale velmi sa mi nechce rozoberat dvere

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...