Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Da se dodělat klimatizace?


Michal.B

Recommended Posts

Původně zaslal: Michal.B

Někdo mi říkal že je i klima ktera se připoji přes zapalovač.Slyšel někdo o tom?

jo ,prodavajto všude ,je to otočný ventilator na palubku, cena cca 250,- :D:D:D: , "kaviárový tousty!To je vůl!" Na zapalovač by ti to zhořelo, pamatuj že kompresor je pohaněný řemenem a je to taková zátěž že s klimou jezdiš o litr víc na spotřebě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle to chtělo řešit spousta taxikářu ,bo od noveho roku 2008 ,musí (nevim jestli v celé ČR nebo jen v Praze) mít každé auto taxi klima a nesmi byt starší vic jak 8 let a musí mít žlutou barvu, barvu vymyslely tak že místo drahého přestřikaní ,si nechali potáhnout auta žlutou folii,ale klima to je tak 40-50 litrů,všichni už mají novějši káry nebo přestali jezdit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mohli by něco takoveho vymyslet.Když se prodavaji ledničky na zapalovač.Teť mi psali z jednoho servisu kde montuju klimy,a na moji 406 by stala klima 60tis.kč.Tak to se budu rači pařit v horku.Nemate někdo nějak zlepšovak aby nebylo v autě takove vedro?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak mě napadlo když nemáš klimu,je to trochu mimo tema,nepotřebuješ klínový řemen? Mám tu jeden navíc,protože potřebuju ten delší ,resp. na 406 s klimou.Nemáš zájem ?origo zabaleny p.c. 389,- teď za 250,- od fa DAYCO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen tak pro predstavu co je asi zhruba potreba k dodelani klimy :

takze pokud je jen jeden vetrak pred chladicem, tak vymenit za dva vetraky a prekopat jejich rizeni a elektroinstalaci ( pridat ridici jednotku pro vetraky ) a vetsinou vymenit i chladic a lehce predelat potrubi k nemu, pridat chladic klimy, vymenit olejovou vanu, vymenit trubky k posilovaci rizeni, dat jinou napinaci kladku remenu, pridat kompresor klimy a vsechny tlakovy trubky v motoru.

V interieru : vyndat celou palubku z auta ven, vymenit cely rozvod vzduchu pod palubkou, pridat vyparnik, vsechny spoje trubek klimy utesnit aby neutikala a natahat kompletni elektriku, to jest asi 30 dratu u manualni verze a jeste vic u automaticky, pak to cely naplnit chladivem a modlit se aby to neuteklo a aby to vubec fungovalo :D I kdyz nebudu pocitat tu praci tak naklady na takovouhle prestavbu se ti stejne nebudou libit, i kdyz budes kupovat vsechno z vrakace

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...