Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klic na kola


Vvitty

Recommended Posts

Já mám teleskopa - má ořech 17 a 19 a ješte jsem ho neohnul (a to uz jsem s ním nějaké to kolo sundal) cena do 200,- Kč ;)

taky alternativa :)

P.S.: Origoš klíč (alespoň u mé 205) je dobrej akorát na otevření rezervy - jinak, konzistence víceméně máslovitá :D:D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otevření rezervy?

Ten co byl u 405tky je docela dobrej na ovládání heveru, ale na kola je ten křížovej fakt lepší. A pokud se kolo brání, tak je nejlepší takovej ten zahnutej a na něj nasadit dvoumetrovou dutou trubku od plotu - to povolí všecko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

teda, ne ze bych byl nejakej aktivni \"prezouvac\", ale kdyz to spocitam, tak jsem kola uz parkrat sundaval a orig klic v OK. Pravda, pri povolovani asi prekracuju mez kluzu, ale zatim drzi :)) Az prdne pockam na nekoho z clubu, co ma krizovej klic :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsán autorem Smrada

To impact. U P205, P106 apod, ale i Rendla 5 je rezerva v kosiku pod kufrem a drzi na sroub, ktery se povoluje upravenou casti origo klice.

Ach tak... ona u 405tky je taky zavesena pod kufrem (timto zdravim toho debilniho francouzskeho designera, co tohle vymyslel a doufam, ze se za to bude smazit v pekle) ale proste se jenom odhakne. Akorat pri tom clovek musi pod auto a strasne se zaspini, nehlede na to, ze rezerva tam rezne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za tu rezervu bych strilel. Presne sem si precetl od vas, co se tam dole s ni deje a jenom davam za pravdu. REZNE, MA NA SOBE VYTLACENEJ KOS. Clovek je jak prase. Ja musel ten drzak a sroub nastrikat odrezovacem a tak jednou za mesic ho prostrikavam nejakym sprejem podobnym WD40. On si clovek ale nevybere. Kdyz bych mel rezervu v kufru, byl by melci a musel bych vyhodit subwoofer a ost. veci, kdyz bych pro ni lez.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...