Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

opožděné zapnutí/vypnutí rádia


zafon

Recommended Posts

zdravím,mám 206 z r 2003. Jedná se mi o následující.Mám připojené rádio na napájení zapalování.Otec v 406 to má taky, když ale vytáhne klíč, tak se mu rádio hned vypne. U mě v 206 se rádio vypne až po zhruba 20 sec.A zapne se když otevřu dveře.Mám verzi s A displejem,který ukazuje hlášky od otevřených dveří. Nevíte jak nastavit,aby se mi rádio vyplo dřív a aby se nezaplo při otevřených dveřích? Jde to vůbec? Je mi jasné, že to je napojené na BSI a že když otevřu dveře,tak se BSI aktivuje a tím i rádio, ale nejde to nějak udělat? díky za info :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mám 206 vyrobenou 12/2004 a rádio se mi chová jako v otcově 406. Jsi první majitel? Není to zapojené jinak než od výroby. Když vytáhnu klíček, rádio se vypne. Jde potom zapnout i bez klíčku, ale hraje 20 minut a potom se auto hodí do stavu uspání elektiky a už nic nenahodím. Pomůže až nastartování motoru. Těch 20 sekund na vypnutí a zapnutí otevřením dveří by vypadalo, jako kdyby to bylo zapojené na stropní světlo, ale to je nesmysl že.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj jsem první majitel a byla to verze bez rádia.tak jsem tam hodil rádio a zjistil jsem toto.KDyž otevřu dveře, zapne se mi displej ukazatele km a rádio se zapne, když vytáhnu klíček rádio se vypne až když se ozve lupnutíněkde v palubce a vypne se displej ukazatele km. Nikdo s tím nic nedělal, takže to je asi s výroby :bojim no jedině mě napadá, že je to hozené přímo na BSI, takže jediné řešení odpojit napájení od bsi a přivézt si ho zvlášt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No asi to bude zapojené někde jinde než má. Taky se mi když otevřu dveře zapne displej KM a pokud ho mám zaplé, tak i stropní světlo , ale radio ne. Pokud je rádio todleto firemní

http://sweb.cz/imaster/radio%20p206.jpg

tak někde musí být spojené s BSI, jelikož má funkci autovolume (čím jedeš rychleji, tím hraje hlasitěji) a na foru jsme se shodli, že jediná možnost odkud bere informace o rychlosti je právě BSI.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já právě vyměnil originál rádio za Sony CDX-GT710 a chová se to tak jako když tam byl originál.

Vytáhnu klíček radio se vypne, otevřu dveře a radio se nezapne pouze se ukáže že jsou otevřené dveře na středovém displeji což si myslím že takhle to mám fungovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 9 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...