Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Max. rychlost dle TP


Toman

Recommended Posts

Tak jsem si byl prepisovat auto na sebe a dostal jsem tak novy maly TP, kde je na zadni strane uvedena i max. rychlost vozidla. (ve velkem TP jsem to nejak prehlidnul). A ja tam mam u 1.4ky motoru 197km/h :o coz se mi zda nejak mooc. Neco kolem tech 160-170 bych treba chapal ale 2kila?

Jak jste na tom Vy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Impact: ...sekacka... :)

Ja mam 1.0i a mam tam 150 a ve 160 se mi zaklaplo pravy bocni zrdcatko :). Sekacka mauntfilt hadr. Malem se mi autiko rozpadlo.

[Editován dne 6/8/03 Smrada]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest bonifác

To já nejvíc frčel kolem 170km/h a zdálo se mi,že se to každou chvíli rozpadne.;) Schválně,kolik jste kdo nejvíc se svýma kárkam jeli?Hlavně mě teda zajímají GTIčkaři...:cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Onehdá sem se zcelanáhodou potkal na dálnici s kámošem GTIčkařem ( nazdárek Kubo :D ) a znáte to.... Vrrrr... pedál na podlaze a a? se propadnu, jestli kecám, ale ty moje kamna sem dle tacháku rozehnal na 190, ale spíš mi trochu kecá tachák, takže řekněme 185 a milý GTIčko mi napráskalo jak syslovi. Tuším, že 195 z toho mohl vydupat. U měj je možný všechno, páč jeho vlastní život pro něj má cenu asi jako nanuk na Islandu v lednu... Chtěl bych vidět, jak to v tu chvíli vypadalo v tom GTI, páč i ve 405 už bylo cejtit, že mu ta rychlost moc nejde pod fousy (motor na 100 stupních, sahary na plný pecky a nevim, jak dlouho bych brzdil a kolik tam nuselo chcát nafty... :o ) Tohle prostě není rychlost na takovýhle auto. Sice to jede, ale pohoda je čudu a pocit tejranýho motoru za to nestojí. Není to adrenalin, ale strach ze zničenýho motoru a to nemusím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jeden z mala duvodu, proc jsem si poridil stinitko, ale asi se ho nedockam. Nema nekdo znameho na nejakem DTP, at udela vnitrni samolepky (jenom male) s logem klubu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...