Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dovoz aut ze SRN


Peetan

Recommended Posts

Pokud by měl někdo zájem, mohu poskytnout kontakt na Čechy, žijící trvale v Německu, kteří se zabývají dovozem aut. Nechci jim dělat reklamu, ale ozvali se sami na moji poptávku, nabídli několik aut mailem. Jedno auto jsem si vybral, provedli rezervaci u prodejce a na auto jsme se jeli podívat. Možnosti jsou takové, že je na místo odvezete svým autem, nebo odvezou oni vás (z Chebu), je možnost, že vám na hranice auto i přivezou na valníku, pokud z nějakého důvodu s ním nebudete chtít jet po vlastní ose na převozních značkách. V podstatě je i možné, že si auto někde v německu najdete sami a oni už zařídí zbytek.

Jejich jednání bylo korektní, příjemné, vyřídili vše v autohausu i převozní značky na dopravce. Uvítají, když přesně specifikujete jaký vůz, rok, km, výbavu, cenu, aby zbytečně nehledali něco, co vám nebude vyhovovat. Platíte vlastními penězi až na místě, pokud se rozhodnete vozidlo koupit. Zprostředkují i výměnu peněz v Chebu za velmi dobrý kurz.

Jejich služeb využil týden po mě i můj kamarád a oba jsme byli spokojeni. Auto přesně odpovídalo specifikaci a nebyl jediný důvod, proč jej odmítnout. Je to služba pro někoho, kdo si sám není schopen dovoz z německa vyřídit a hlavně je možnost vozidlo rezervovat a tato rezevace je prodejcem potvrzena, takže se nestane, že jej mezitím prodá (bohužel mnoho nemeckých prodejců se s čechem vůbec nebude bavit). Na moji poptávku ze ozvali \"dovozci\", kteří požadovali zálohu na dovoz předem a z takového \"kupování zajíce v pytli\" jsem už dávno vyrostl. Většina dovozců se ani neobtěžovala na poptávku reagovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...