Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chip tuning 406


jambo

Recommended Posts

Původně zaslal: jambo

No 2.1 se dá normálně chipnout to by jsi mohl vědět.Rozumná cena je do 6000,- Když se koukneš na stránky chip tuningových firem tak tam motor 2.1 normálně najdeš-zvíšení výkonu je asi o 30 koní jenže cena je někde kolem 10 000,-

da se chinout ale vsat se ze turbo umre !!! vsadim se o co chces :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podivej se..vec se ma tak, nema to elektronicky rizene turbo s naklanenim lopatek, takze kdyz to sice chipnes, tak ti to stejne porad po 2 tisice otacek nepojede, protoze na vlastnostech turba nic nezmenis. Kdyz ti tam nastavi vyssi tlak turba, tak on ho dosahne stejne az ve vyssich otackach. Pokud chces opravdu nejaky ten \"chip\" tak jedine s vymenou turba za nejaky s geometrickym naklanenim lopatek, aby to tahlo uz odspodu, jinak to nema podle me smysl. Tj. nejaky garret VTN 17 atp. Musi se tam ale prekopat nejak svody a priruby k turbu, olejove vedeni atp. Je to spis prace pro kutila. Bez tehle vymeny turba nevim jestlit o mas opravdovou cenu a bez tenhle vymeny turba si muzes o 30 konich nechat zdat. Par lidi si tady jien turbo uz davalo, ale na 605tce, zkus se poinformovat u nich. Ale predem ti rikam se na to VYSER a kup si TDi a cypuj :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to nikdo nerika ze by to nejelo, ale pokud nejsi schopen menit chrakteristiku turba tak je to takove polovicate, bez poradneho efektu, sice to tahne treba az ke 4.5 porad krasne, ze neklesa kroutak, ale to std. turbicko dostava pokur, protoze std. plnici tlak je tak cca. 0.8-0.9atm a ten motor je docela dobry, ale nejsem si jisty kolik mu pomuzes chipem, oktavka je taky uplne neco jineho, je to primy vstrik, navic turba na francouze jsou sakra drahy spas, kdezto turbo na vw koupis s prominutim za dobre slovo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...