Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Podložka SPZ - PEUGEOT-CLUB


mares

Recommended Posts

Pokud jste si pořídili podložku pod SPZ s nápisem PEUGEOT-CLUB a navštívíte PEUGEOT servis v Č.Budějovicích budete se divit.

Bez upozornění při předávání vozidla 14.11.06 jsem zjistil,že mám vyměněné podložky pod SPZ za podložky s reklamou servisu.Servisní technik mi oznámil, že to provádí na základě nařízení majitele servisu.Bohužel ani ve voze nebyly mé demontované podložky.Dožadoval jsem se tudíž vysvětlení přímo od majitele firmy, ale bylo mi zděleno, že není přítomen.

Dne 7.3.07 servisní technik upozorněn při předání do servisu na skutečnost, že podložky nechci měnit.Podložky zůstaly na svém místě.

Bohužel 16.3.07 opět vyměněny za ty jejich, nyní si zajdu osobně pro vysvětlení až tam bude majitel pan Hrubý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to by možná stálo za zveřejnění v \"Občasném joudovi\" či jiném podobném pořadu, každopádně doporučuju Ti buď se s nimi do krve hádat (riskuješ, že podobně budou přistupovat k opravám Tvého auta) nebo změnit servis.

Bohužel ze strany klubu netuším, jak Ti pomoci Tvůj problém řešit, každopádně stát se to mě, asi bych si majitele servisu a mechanika, co Ty podložky sundal, podal (a po té bych se poohlídl po jiném, lepším, servisu - opraven je jako když nadělá a ani s 307čka NEMUSÍ jezdit přímo ke koncesionářům, na většinu oprav stačí slušně vybavený a zručný soukromník)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že pro TV to není zajímavé. Rozhodně přístup servisu je zajímavý. Tímto způsobem si zajišťují levnou reklamu na každém autě, které dostanou do pazourů.

Majitel servisu by to měl vyřešit, rozhodně bez násilí. Mechanik je jenom zaměstnanec, který plní úkoly majitele.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Medvěd

Že by mechanik byl fanda P-clubu a místo, aby si podložky koupil, prostě Ti je ukradl z auta a nahradil jejich firemníma, kterých mají tuny a nikdo je nechce???

S touto vyšetřovací verzí nesouhlasím, jelikož ty podložky v druhém případě byly již v mém vozidle na podlaze.

V prvním případě by to bylo možné,ale předávající technik mne utvrdil, že je to nařízení majitele servisu PEUGEOT p. Hrubého.

Děkuji všem, kteří mne s touto zdánlivou maličkostí podpoří a alespoň slovem vyjádří nesouhlas s tímto šlendriánstvím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj!

Budete se divit, ale já mám opačný problém. Já jsem naopak reklamní podložky pod RZ chtěl a protože to mám do onoho servisu cca 80 km, oslovil jsem je e-mailem. Chtěl jsem je zaslat poštou. Vychválil jsem je až do nebe, zdůraznil, že i poštovné uhradím. Opověd´ nepřišla, dělají mrtvého brouka. Trochu jiný přístup :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je fakt divné jednání!

Nehledě k tomu, že určitě pokazej to místo, kam se podložky přidělávaj. By mě zajímalo, MARESi, kolik už máš pod těmi podložkami děr navíc a jak ti tam zatejká voda a vůbec, jak to přidělávaj.

Př. Nýty - nechápu.

A vůbec, tohle je fakt na přes hubu, to je jako by ti na zadek (auta) nalepili CZ s jejich servisem a třeba sundali tvojí CZ a nebo ti nalepili reklamu na zadní sklo.

No prostě to majiteli asi budeš muset \"VYSVĚTLIT\".

Drtikoll: U Domanskýho v Kyjích ti dají podložky pod SPZ zadara. Samozřejmě s jejich reklamou a taková normální barva podložek. Pokud bys chtěl barevnou (žlutou apod.) tak to se platí.

Minulý týden za ně nic nechtěl ...

... ne že se tam všichni rozjedete!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem navštívil p.Hrubého, aby mi poradil co mám dělat, když mi jeho svěřenci vyměnili již dvakrát zmiňované podložky.

Může za to servisní technik, který mi tuto záležitost měl oznámit.Jinak toto provádí v rámci zlepšování služeb zákazníkům!

Další z mých dotazů týkající se výměny oleje zodpověděl, že je určitě vše v pořádku.Nikdo v jeho servisu by neprovedl neodborně výměnu motorového oleje!

Bohužel tudy cesta nevede, jelikož se mi ani neomluvil.

Závěrem dodávám, že o mne ještě uslyší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem byl v HS Peugeot České Budějovice pouze v rámci dnů Peugeot na prohlídku před dvěma roky a nic mi nedali:D Pokud by mi vyměnili podložku pod SPZ (RZ), tak bych chtěl samozřejmě zpět svoje, jelikož jsem je kupoval a navíc bez mého souhlasu udělali zásah do mého soukromého majetku bez mého vědomí. I když je to pouze přestupek, tak proč dělat zadarmo někomu reklamu?? To je jako, když si koupíte auto a jsou tam samolepky prodejce!!! To je nekalá reklama. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tedy jezdím do Žatce na pravidelné kontroly, ale u všech jsem uvnitř s technikama a nikdy nic takového nikoho nenapadlo. Spíše mohou něco doporučit ale bez svolené majitele ani ránu. Docela dobrej přístup na Jihu Čech. Já tam tedy jezdím dost často ke kámošovi k Třeboni a lidi se mi tam zdají takový přívětiví. Ale asi když jde o kšeft je všechno jinak. Škoda takhle prznit značku.:roll

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...