Sign in to follow this  
Followers 0
Fusion

Zapojení Sony v Mercedesu

9 posts in this topic

Mám takovej problém, třeba někdo přijde na to co to je.

Dneska sem se snažil zapojit autorádio Sony CDX-M850MP (Blackpanel) a ani ťuk. Všude jinde to hraje rádio je OK. Problém bude zřejmě v zesilovači co je v kufru auta (origo Bose), do kterýho vedou všechny dráty. Ale přitom nedávno tam ještě hrálo Blaupunkt a LG.

Není slyšet absolutně nic, ani šum a zkoušel sem zapojit ten budič zesíku (REM AMP nebo tak nějak, prostě modro bílej) a to v reprech jenom lehce lupne a je slyšet sepnutí relátka někde v kufru. Pak sem zkoušel aji napojit starej reprák hned za rádiem a to samozřejmě hrálo.

Zkusil bych ještě pár druhů zapojení ale nezkusil protože sem nemohl najít zkoušečku a nemusím vidět hořící Med.

:nevim

Share this post


Link to post
Share on other sites

takze se radio ani nerozjede?

zkousels prohodit stale + a + od spinacky?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bráchovo :super

Rádio se rozjede. To sem zapomněl napsat.

Vše funguje ale prostě nehrajou repro.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: Fusion

Bráchovo :super

Rádio se rozjede. To sem zapomněl napsat.

Vše funguje ale prostě nehrajou repro.

Nemá to radio v menu možnost vypnout výstup pro zesilovač, nebo by tam mohlo být přepínání mezi zesilovačem radia a externím zesikem:myslim

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Fusion

Bráchovo :super

Rádio se rozjede. To sem zapomněl napsat.

Vše funguje ale prostě nehrajou repro.

Nemá to radio v menu možnost vypnout výstup pro zesilovač, nebo by tam mohlo být přepínání mezi zesilovačem radia a externím zesikem:myslim

To mě napadlo a nic podobnýho sem v menu nenašel :(

Návodsem si samozřejmě prostudoval.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Co bych měl správně naměřit na +,- káblech reproduktoru?

Bez té zkoušečky je to taky naprd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Původně zaslal: Fusion

Co bych měl správně naměřit na +,- káblech reproduktoru?

Bez té zkoušečky je to taky naprd.

Přímo na repro výstupu rádia bude při slabým vybuzení tak 3 až 5 V, ale na tom výstupu pro zesik je max 0,9 V, jsou to jen odhady, přesně to nevím, ale pokud to vubec nehraje tak tam nic nejde.

[upravil dne 15/3/07 Radek Hurvajz]

Share this post


Link to post
Share on other sites

takze jestli to dobre chapu, tak ti radio normalne hraje, ale po pripojeni kabelu od linkoveho vystupu z radia do link.vsupu na zesaku .....se z neho neozyva nic z repro pripojenych k zes.?...je ten zesilovac vubec zapnuty?...je privedena kostra, plus a dalsi maly dratek stand b., ktery se pripojuje tez na plus ?...je treba mozne, ze ta sonka ma zapojeny ten vystup pro zapojeni(zapinani) zesilovace, nebo neceho jineho spinaneho tim napetim okolo cca 300 mA je zapojene na jinem pinu nez ty predesla....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.