Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Klima peugeot 306


hbboy

Recommended Posts

Asi Tě čeká výměna náplně.. :D Neboli výcuc a nová náplň. Jinak si tam nech dát značkovací barvu, stojí to za to. Výměna náplně je od 800 do 1800 Kč, soukromník je levnější. A modli se za dobrý stav těch trubek, cos na ně šahal včetně chladiče, jsou to pálky za výměnu. :papa

[upravil dne 14.3.07 pavel.happy]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 měsíce později...

Měl jsi pravdu byla to špatná trubka, teprve dnes jsem se na to dostal to nechat spravit, celé to stálo i doplnění 4600 mělo to být bez dokladu o litr míň, ale prý tam zrovna byla kontrola tak to bylo dražší. Ale teče mi teď chladič od topení, zajímá mě když ho budu měnit, je to nějak napojený na klimu, budu muset znovu plnit náplň, když bych ho chtěl vyměnit??? Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Peugeota 406 HDi. Měl jsem nedávno podobný problém klima nechladila, děravá trubka klimy. Tak jsem zajel do servisu kde mě ji vyměnily za funglnovou samo z druhovýroby stála 1.700,- Kč byly to obě jak vysokotlaká tenčí tak nízkotlaká tlustší včetně hadic. Nevím přesně kolik stála práce, ale za komplet výměnu trubek(den práce), motorový olej, olejový filtr, náplň do klimy a filtr klima (550Kč) jsem dal celkem 6.000,- Kč. Myslím, že to není tak hrozný hlavně je z toho teď mrazák. :D Auto Vaso Neveklov. Kousek od Benešova u Prahy. Tel 602303379.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to ste mě moc nepotěšili,mám v plánu -nebo sem měl v plánu -příští tejden si dojet a dát si doplnit nebo nově naplnit klimu.Mám pocit že nefunguje tak jak má. Někdy třeba vubec. No pokud by to nestálo víc než 2litry tak bych o tom uvažoval.Hlaně aby tam něco nevyměňovali.Teď zrovna nemůžu moc rozhazovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo mě to nabízel za Kč 800,- bez papíru, bohužel byla prasklá trubička. Každý auto na něco trpí bohužel u 306 vždy urezne a praskne trubička, nyní mám celokovovou a ta říkal mechanik přežije auto - už neurezne a stála 2619 Kč bez DPH + doplnění 800 + výměna 300 Kč, jenže v mém případě nakonec bohužel + DPH. Takže místo 3600 jsem zaplatil o litr víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no a kdyz budete mit navic vadnej klimachladic (docela to hnije v mistech mezi obema chladici, takze to neni moc videt!), tak jste v tom za ctyrku jen za ten chladic... druha oblibena zavada je ta trubka co vede dole vedle chladice, to je tak dvojka (v origo nakupce) . a treti je kompresor, a to je asi lepsi hodit ze skaly...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no já měnil právě tu trubku, stála 2619 Kč bez DPH prodejka, ale čeká mě asi chladič na topení, doufám, že to není nějak spojený s klimachladičem aby při výměně se nepoškodil a nepřestala mi fungovat klima, která teď konečně jede. A doufám že při výměně chladiče topení se nemusí nějak klima vypouštět apod. nevím vůbec tomu nerozumím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...