Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zabezpečení auta


Radek_306

Recommended Posts

Zdravím, dneska jsem zjístil ze se mi nejaké hovado snazilo dostat šroubovákem do auta / P306 Hdi/. Mam rozjebaný zámek spolujezdce. Kromě centrálu s alarmem co uz mam zvazuju páku na volant ale asi stačit nebude,ale koupim si ji. Jeste zvazuju neco dalsiho,ale nechci do toho nasolit tisíce. Nemá někdo tip na nějakou zábranu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to taky viděl na ten vypínač, instalace je jednoduchá, jde velice dobře schovat a náklady jsou do 100Kč + trocha práce. A třeba ještě tu páku na volant, je to sice dražší než kus káblu a vypínač, ale přecejenom je hodně vidět a tak trošku odradí.

Ale bacha aby to nedopadlo tak, že než vyjedeš, tak budeš muset 5 minut přepínat a odemykat různý zabezpečováky:D:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

paku na volant nebrat, ta se da prelomit...

ten bullock je docela fajn, mam ho taky. jen doporucuji si tam zajet osobne i s autem a vybrat si jej na miru, delaji ruzne velikosti a to co doporucuje vyrobce obcas na dany model nejde, resp. nedrzi uplne nejlepe... treab kvuli tomu, ze jsou jinak hnuty pedaly....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem delal na domaci felici imobilizer ze to odpojilo celou spinaci skrinku od napajeni (pak se muzes snazit jak chces ale proste nenastartujes) Je to pres magnet a jazyckovej spinac, takze staci dobre umistit nekam pod plast jazyckovej snimac a pak nez nastartujes jenom prejet magnetem v tom miste. Neni to vubec videt a magnet muzes mit na privesku od klicu nebo jenom tak danej v nejake prihradce po ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Ferin007

Tak to z vámi zniňovaných řešení nezabezpečuje ani jedno! Proti vykradení je jedině superzamykání a alarm. Pokud zůstaneme u legálních prostředků. ;)

Nebo alarm se dvema sirenama uvnitr vozu, kdyz na neho zapomenes tak se po... ale jinak to vyzene z auta kazdyho, nikdo nevydrzi takovej kraval je to odzkouseny na jednom golfiku, rozbite okynko ale z auta nic nezmizelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přikláněl bych se ke kombinaci: pískování všech skel + skrytý vypínač (pokud nemáš imobiliser, pokud máš, tak ne, mě ho pokusem o instalaci vypínače rozjebali....) + klasický zámek zpátečky, není li to pro tebe finančně příliš. Trochu levnější než další konkurence je ATC Lock.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

No vsetky zabezpecovacie zariadenia su super ale akurat tak na zdrzanie zlodeja ale ak niekto chce to dane auto ukradnut tak ho ukradne tak ci tak. Lepsi autickary nosia so sebou rusicku gsm a gps, zamykanie riadiacej paky - vlezie pod auto odpoji tiahla od prevodvky zaradi si co chce, alebo ked uz nie inac tak nalozi na odtahovku a je prec. Ja osobne som za maximalnu ochranu a dat do auta maximum co sa ochrany tyka, ale niekedy ani to nepomoze. Tu V irlandii to je dost krute ked sa mu nepodari ukradnut tak ho zapali a ked ho nemoze mat on tak ani ty. Inac v testoch dobre v ychadaza aj http://www.zederlock.sk/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: ajven

Původně zaslal: mares

Stačí namontovat dobře schovaný vypínač palivového čerpadla.Jednomu známému rozebrali auto, ale neodjeli.Toto zabezpečení pořídíš asi nejlevněji.

Najvyššie doporučnie aj odo mňa.

Tak já vám dám jeden příklad, co se u nás stal asi před 4 měsícema. Stálo jedno jediný auto na velkym prázdnym parkovišti u nás v rekreačnim středisku. Přijel náklaďák se skříní, auto po navijáku strčili do skříně a nikdo nic neviděl. Všichni si mysleli, že jsou to nějací popeláři. :D a tajný tlačítko mu tam bylo na ho***. :aut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...