Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Štartovanie Peugeot 605


Razr

Recommended Posts

tak za prve...TDi nemas, neboj, to nehrozi mas TD s elektronicky rizenym cerpadlem tot vse...

tak za druhe :) k tem startum, rikas ze startujes dlouho a az na potreti. Priznaky .... kdyz startujes a nechyta to pokud to huli nebo jde neco z vyfuku, povetsinou bily dym coz je nespalena nafta, tak se zamer na zhavice nejspis. Kdyz to pri neuspesnem startovani nehuli a najednou to jakoze chytne tak ti pada nafta a hledej netesnosti v nizkotlakem palivovem okruhu tj. pred cepadlem, zterene hadice, netesnost na filtru predehrevu atp. Idealni je vymenit vsechny hadice jak od nadrze az k cerpadlu pokud uz se meni cast, tak vse.

Problem nemusi byt jen v tomto, muze byt ve vstrich, prepady vstriku atp, ale nejprve zkontroluj zda ma cerpadlo naftu a kdeyz ma naftu zda to orpavdu dobre zhavi.

Padaci nafta se da poznat snadno, ze tesne pred cerpadlo das kus plastove pruhledne hadice misto te cerne, abys videl, zda mas v nafte bublinky, ci zda v te hadici ta nafta vubec je kdyz prijdes k autu rano a je to studene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně zaslal: Razr

a da sa to nejak odstranit aj doma alebo mam skocit do servisu? a mam este jeden problem. Ked nastartujem tak z neho ide cierny dym a potom je dost hlucny.

hlucny je starsi diesel kdyz je studeny vzdy i po serizeni ventilu. Pokud se avsak zmenila nahle povaha zvuku nebo hlasitost, muzes mit rozstelovane cerpadlo. Predvstrik atp. ktere udavaji castecne hlucnost maji taky prave vliv na startovani studeneho motoru.

Jinak prosimte pokud se chces neco dozvedet, tak pocitej s tim ze lidi ti radi poradi, ale uvazuj hlavou, nikdo neni jasnovidec aby vedel jaky mas motor auta, priznaky, ktere si popsal tak stroze jak to jen jde :) Cim vic informaci podas, tim lepe ti poradime. Pokud navic nejsi clovek ktery se v aute aspon trosku hrabe, tak s tim zajed do servisu, budes to mit hotove drive a nebudeme tady vsichni tlachat o nicem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...